Media

Ασημακόπουλος: «Υπερπαραγωγή ο γάμος Ελέτσι - Λεμονίδη. Δεν ξέρω αν η Ελίζαμπεθ δεν πληρώνει γενικά»

Gossip-tv Team

Πρωινό ΣουΣου: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας από τους καλεσμένους στον πολυσυζητημένο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο γάμος ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή.

«Ήμουν κι εγώ στον γάμο. Έκαναν έναν γάμο - υπερπαραγωγή. Δεν κατάλαβα αν ήταν χορηγικό ή όχι», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος και συνέχισε σχολιάζοντας την δήλωση της Ελέτσι ότι "ποιος πληρώνει σήμερα; Όλοι έτσι το κάνουν":

gamos-elechi-(5).jpg

«Αυτό που το γενίκευσε και είπε κανείς δεν πληρώνει, εντάξει, δεν ισχύει. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα φώτα της δημοσιότητας και οι άνθρωποι πληρώνουν κανονικά. Τώρα δεν ξέρω αν η Ελέτσι το κάνει σε όλα έτσι ανταποδοτικά».

Θυμίζουμε ότι τα ισχυρότερα λαγωνικά της εφορίας και οι πιο έμπειροι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα μέχρι και τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ. Η έρευνα γίνεται από χίλιες μεριές, μέχρι και στο ινστιτούτο ομορφιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Θυμηθείτε μερικά πλάνα από τον λαμπερό γάμο στην παρακάτω gallery:

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣου παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved