Media

Survivor 2024 - Αβραμάκη εναντίον Ασημίνας: «Έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό το άλλοθι με την ηλικία»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Δεν... χάρισε κάστανα η Σοφιάννα Αβραμάκη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν κλήθηκε να μιλήσει για την άλλοτε καλή της φίλη.

Η Σοφιάννα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου και αναφέρθηκε στο φετινό Survivor, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Ασημίνα.

«Έπαψε να είναι (σ.σ. φίλη μου) όταν μας άλλαξαν ομάδες και με αντιμετώπισε σαν να μην υπήρξα ποτέ ούτε φίλη, ούτε στήριγμα γι’ αυτή. Φέτος βλέπω μια Ασημίνα που την «είδα» από τη στιγμή που πάψαμε να κάνουμε παρέα γιατί εγώ έβλεπα ένα άλλο άτομο».

Όταν δημοσιογράφος σχολίασε ότι κάποιοι επικαλούνται το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας για τη συμπεριφορά της, η Σοφιάννα δεν χαρίστηκε αφού σχολίασε:

«Έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό το άλλοθι με την ηλικία. Εντάξει, νεαρό της ηλικίας ήταν όταν μπήκε και ήταν 20-19. Μία χαρά εμπειρία έχει και από το ριάλιτι και από τις κάμερες. Μία χαρά εμπειρία έχει και από την επίδραση που έχει στον μέσο τηλεθεατή το κλάμα, οπότε…».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είναι τακτική, αλλά ξέρω ότι σίγουρα κάποιους τους αγγίζει. Λένε, ‘’κοίτα τώρα το παιδί’’. Βγήκε τώρα και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς) να πει… Ο κόσμος δεν ψηφίζει και θεωρώ ότι η Ασημίνα έχει επαναπαυθεί σε αυτό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved