Media

Survivor-Καθαργιά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της: «Ήταν ο 1ος άνθρωπος που τηλεφώνησα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Κρίστη Καθαργιά βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024.

H γνωστή ψυχολόγος και πρώην, πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας πως η ίδια το έζησε στο φουλ και το χάρηκε πολύ. Όπως είπε, ήθελε να παραμείνει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι, όμως εφόσον έτσι ήρθαν τα πράγματα, τα αποδέχτηκε.

Όπως αποκάλυψε, ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο ήταν ο γιος της που λαχταρούσε να ακούσει και να δει από κοντά ενώ είπε και τι είναι αυτό που θα κάνουν μαζί με το που θα συναντηθούν.

Η Κρίστη Καθαργιά μίλησε επίσης για τα όσα συμβαίνουν

«Υπάρχει ένταση τις τελευταίες μέρες στην κόκκινη ομάδα. Ελπίζω να τα βρουν γιατί δεν ταιριάζει στο παιχνίδι αυτό».

Όσο για την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη και την κόντρα του με τον Αλέξη Παππά, η Κρίστη Καθαργιά είπε ότι καλά έκανε και έβγαλε από μέσα του όσα ένιωθε, όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να τα βρουν για να μην υπάρχει αυτή η ένταση.

Τέλος, μίλησε για τον Αλέξη Παππά λέγοντας πως έχει πολύ δομημένο λόγο με τον οποίο συνήθως φέρνει τη κουβέντα εκεί που θέλει. Όσο για το ποιος θα φτάσει στο τέλος από τους συμπαίκτες της, η Κρίστη Καθαργιά είπε ότι «βλέπει» τον Γκάνο γιατί είναι καλός στα αγωνίσματα αλλά και ακέραιος χαρακτήρας.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπε η Κρίστη Καθαργιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved