Media

Survivor 2024: To ψέμα του Χρήστου Βολικάκη και η συγγνώμη του Γκέντσογλου στην Αντωνά

Gossip-tv Team

Αναστάτωση έφεραν όσα είπε ο Χρήστος Βολικάκης στους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor κάτι που αποδείχτηκε και στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

Ο Σάββας Γκέντσογλου αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα οποία προκάλεσαν τον εκνευρισμό του εναντίον της Μαρίας Αντωνά.

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας.

antona.jpg

Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξέρω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό. Το λάθος το δικό μου ήταν ότι όταν το άκουσα αυτό δεν πήγα να πιάσω κατευθείαν τη Μαρία και πίστεψα τον Χρήστο. Οφείλω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη στη Μαρία, που όπως αποδείχτηκε ήταν ένα ψέμα που μετέφερε σε διάφορους ο Χρήστος και παρεξηγήθηκα με τη Μαρία. Καθίσαμε μιλήσαμε και της ζήτησα συγγνώμη», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

savvas222.jpg

Στη συνέχεια, ο Σάββας μίλησε με τη Μαρία Αντωνά για το θέμα.

«Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σε μπερδέψει ένας άνθρωπος και γι’ αυτό να ξέρει εγώ σου ζήτησα συγγνώμη. Το λάθος είναι δικό μου. Από την πλευρά μου ήταν ότι όταν άκουσα αυτό που άκουσα δεν ήρθα να το συζητήσω μαζί σου. Απλά ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος», είπε στη Μαρία Αντωνά τονίζοντας πως ο Χρήστος Βολικάκης μετέφερε ψέματα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved