Media

Survivor: Καρέ καρέ ο καυγάς Σάββα-Λαμάι - «Τα παντελόνια που φοράω τα τιμάω»

Gossip-tv Team

Survivor - Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της τελικής μονομαχίας για το ποιος θα παραμείνει και το ποιος θα φύγει με την κατάσταση να είναι τεταμένη.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έδειξε ανοιχτά την ενόχλησή του με τον Λαμάι λόγω του τραυματισμού του τις τελευταίες ημέρες και την προκλητική του στάση.

Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια σε έντονο τόνο

Σάββας Γκέντσογλου: «Είμαι περίεργος να δω γιατί τον Σωτήρη τον έχουμε δει ελάχιστα και έχει προκαλέσει τον Αλέξη σε μονομαχία.

sa.jpg

Σωτήρης Λαμάι: «Έχω μάθει στα 39 μου τουλάχιστον τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω και να προσέχω τι λέω. Αν περίμενα να κάνω την κότα και τον άνανδρο, δεν με τιμάει. Δόξα το Θεό ο κόσμος ξέρει τι είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου. Ο Λαμάι δεν έχει αυτή την εικόνα έξω, θα δώσω την ψυχή μου για να μείνω. Τον Σάββα τον έχω σε εκτίμηση. Το ότι επηρεάζεται από διάφορα παπαγαλάκια δεν τον τιμάει. Αν ήμουν καλά, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Ξέρει τι εννοώ όταν είμαι τραυματισμένος. Δεν ήρθα ούτε να λουφάρω ούτε τίποτα. Να σκεφτόμαστε λίγο πιο βαθιά!

22.jpg

Σάββας Γκέντσογλου: «Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Επειδή είμαι στον αθλητισμό χρόνια μου φαίνεται περίεργο τόσο καιρό να κάθεσαι και τώρα να έρχεσαι να αγωνίζεσαι».

Σωτήρης Λαμάι: «Σας σέβομαι αλλά δεν φοβάμαι κανέναν!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved