Media

Κωνσταντάρας: Απαντά στo ξέσπασμα της Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει...»

Gossip-tv Team

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής BreakFast at Star μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου εναντίον του.

Να σας θυμίσουμε ότι χθες, η Κατερίνα Καινούργιου είπε μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα: «Καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα.

Του δίνω αξία, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε απωθεωτικά μηνύματα.

katerina-kainourgiou-1.jpg

Δεν τον έχω σε υπόληψη καμία, δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή, για αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω. Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω. Για μένα ο τρόπος που χειρίστηκε αυτό το θέμα δεν τιμάει καθόλου τη Φαίη. Η Φαίη δε θα ασχοληθεί με αυτά, αξιοπρεπέστατη, για αυτόν δεν έχω τι να πω. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κρίνω κοτζάμ Λάμπρο Κωνσταντάρα;»

Lambros-konstantaras.jpg

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε:

«Ειλικρινά, έχω γύρισμα σημαντικό, δεν θέλω να πω τίποτα. Σας αγαπώ. Τίποτα, ουδέν σχόλιο. Δεν στεναχωριέμαι με τέτοια πράγματα. Είσαι καλά; Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Δεν στεναχωρήθηκα ειλικρινά καθόλου. Το παν είναι ποιος το λέει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved