Media

Φως στο Τούνελ: Λείπει ο Κατερινόπουλος από το πλατό και το Twitter έχει «ρίξει μαύρες πλερέζες»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Φως στο Τούνελ: Άλλη μία νύχτα μυστηρίου και εξιχνίασης υποθέσεων είναι η σημερινή για την Αγγελική Νικολούλη και φυσικά τους τηλεθεατές που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. 

Από τα πρώτα κιόλας πλάνα όμως στο πλατό της εκπομπής Φως στο Τούνελ, οι τηλεθεατές διαπίστωσαν πως έλειπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο ιδρυτής του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛΑΣ και Πρόεδρος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος σχεδόν κάθε Παρασκευή δίνει τη δική του οπτική σε κάθε έρευνα και κάνει καίριες ερωτήσεις που είναι ικανές να οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση κάποια υπόθεση μυστηρίου.

Όταν λοιπόν οι οι χρήστες του Twitter διαπίστωσαν την απουσία του, άρχισαν να ρίχνουν... βροχή τα σχόλια για την απουσία του Θανάση Κατερινόπουλου. Άλλα χιουμοριστικά, άλλα πιο to the point, πάντως σίγουρα όλοι «απαιτούσαν» την παρουσία του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή έρευνας και μυστηρίου.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή έρευνας ξεκίνησε απόψε με την υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά με τον ετεροθαλή αδελφό της να εμφανίζεται στο πλατό με κουκούλα και γυρισμένη την πλάτη προκειμένου να κάνει αποκαλύψεις για εκείνη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved