Media

Survivor: Σοκαρισμένοι οι Μπλε με την ξαφνική αποχώρηση - «Ένιωσα τον εγκέφαλό μου να νεκρώνει»

Gossip-tv Team

Το νέο επεισόδιο του Survivor ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μία μεγάλη ανατροπή το βράδυ της Κυριακής 4/2. 

Ο Άγγελος γύρισε πίσω στην παραλία και την ομάδα του, τους Μαχητές και θέλησε να ενημερώσει για όσα του συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα. Ο ίδιος ανακοίνωσε το τέλος του από το ριάλιτι το οποίο όπως είπε επιβλήθηκε από τους γιατρούς του παιχνιδιού.

Όσα μοιράστηκε ο Άγγελος με τους συμπαίκτες του: «Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει! Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν.

Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία.

aggelos2.jpg

Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved