Media

Τσουρός για Καινούργιου: «Το να λες για άλλη εκπομπή ότι κάνει σκληρό gossip, είναι υπερβολικό»

Gossip-tv Team

Tην άποψη του για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε να εκφράσει μέσα από την εκπομπή του ο Κώστας Τσουρός

Ο οικοδεσπότης του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «σκληρό gossip» που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια του Alpha για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

«Άλλες εκπομπές κάνουν σκληρό gossip και άλλες κάνουν gossip. Θέλεις να σου πω εκπομπές που κάνουν σκληρό gossip και εκπομπές που δεν κάνουν τόσο σκληρό; Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το Σαββατοκύριακο, όχι για το 10:00-13:00 το καθημερινό», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Η Δανάη (Μπάρκα), ας πούμε, στο 10:00-13:00 δεν κάνει σκληρό gossip. Επειδή λες ότι όλες οι εκπομπές κάνουν gossip», τόνισε ο παρουσιαστής.

s2..jpg

«Είπε ποτέ η Μπέττυ ότι δεν κάνει gossip; Πάντως, το να βγαίνει τώρα κάποιος και να λέει ότι η τάδε εκπομπή κάνει σκληρό gossip, όταν η ίδια η εκπομπή που κάνεις εσύ που το λες κάνει το πιο σκληρό gossip είναι λίγο υπερβολικό», σχολιάζει ο Κώστας Τσουρός στη συνέχεια της κουβέντας, αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν το λες για αρνητικό αυτό για κάποιον άλλο, είναι ταυτόχρονα και αυτοκριτική», είπε κλείνοντας το θέμα ο Κώστας Τσουρός, ενώ όταν ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε πως μετά την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα, οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια είναι καλύτερες από ποτέ, εκείνος του απάντησε: «Επειδή έφυγες μάλλον».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved