Media

My Style rocks-Ανδριάνα Παναγιώτου: H αποκάλυψή της για τον χωρισμό που την έκανε να λυγίσει

Gossip-tv Team

Στο νέο επεισόδιο του My style rocks που ήρθε στους δέκτες μας το απόγευμα της Παρασκευής 23/2 η Ανδριάνα Παναγιώτου βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Πιστεύετε σε εμένα;», ρώτησε η διαγωνιζόμενη του “My Style Rocks” τον κριτή με τον ίδιο να την ρωτά αν αυτή πιστεύει στον εαυτό της. Τότε η Ανδριάνα Παναγιώτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Πιστεύω πολύ σε εμένα, γιατί προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι διαφορετική. Για αυτό έπεσα σε πολλούς πειραματισμούς, οι οποίοι κάποιοι ήταν άστοχοι, κάποιοι μπορεί να γινόντουσαν προσβλητικοί καμιά φορά. Εννοώ ότι φέρνω πειραματισμούς. Κάποιοι είναι άστοχοι, κάποιοι είναι καλύτεροι. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες ήθελα κάθε μέρα να έρχομαι διαφορετική για να δείτε σε εμένα δυνατότητες και να μην βαριέστε.

Πιστεύω πολύ σε εμένα και έχω αλλάξει πράγματα στη ζωή μου για να είμαι εδώ. Πέρα από επαγγελματικές προτάσεις πάρα πολύ τιμητικές, που δεν έχω δεχθεί, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το σόου, χώρισα (σ.σ. για να έλθω εδώ). Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη σχέση, απλώς δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε. Μου έκανε θέμα για τα ωράρια και επειδή αυτό το θέλω πάρα πολύ, όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου, του ανοίγω την πόρτα και φεύγει», είπε η Ανδριάνα Παναγιώτου με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved