Media

Κουτσόπουλος: Αυτή είναι η λεία των διαρρηκτών στο σπίτι του - Άρπαξαν 35.000 ευρώ & ρολόι αξίας!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Μεγάλο χρηματικό ποσό και ένα πανάκριβο ρολόι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν η λεία των διαρρηκτών που εισέβαλαν στο σπίτι όπου ζει μαζί με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους.

Μάλιστα, το απρόοπτο αυτό δυσάρεστο γεγονός ήταν και η αιτία ώστε σήμερα (23/2) να αναβληθεί το γύρισμα του MasterChef. Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα επρόκειτο να γίνει κοπή της πίτας για το καλό τη νέα χρονιά!

Σύμφωνα τώρα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News, το χρηματικό ποσό που απέσπασαν οι διαρρήκτες από το σπίτι του γνωστού σεφ και παρουσιαστή, το οποίο βρίσκεται στην Παλλήνη, ήταν 35,000 ευρώ ενώ μαζί τους πήραν και ένα πανάκριβο Rolex ρολόι που είχε στην κατοχή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η διάρρηξη σημειώθηκε σε ώρα που όλη η οικογένεια απουσίαζε από το σπίτι και έτσι οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι μέσα στο σπίτι, ψάχνοντας κάθε χώρο του.

koutsopoulos-1.jpg

Το ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά και η σύντροφός του είναι σοκαρισμένοι από ένα τέτοιο περιστατικό ενώ εκείνος επεσήμανε πως δεν θέλει να αναφερθεί καθόλου στο όλο θέμα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με αποκαλύψεις για τη διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved