Media

Κρίστη Καθάργια για Μαυρίδη: «Τον Γιώργο τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ έδωσε συνέντευξη η Κρίστη Καθάργια.

Η γοητευτική ψυχολόγος μίλησε στο Break και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο με τον Γιώργο Μαυρίδη, την κοινή συμμετοχή στο Asia Express και τον χωρισμό τους.

«Στο Asia Express δεν επιλέχθηκαν τα ζευγάρια με βάση τη δημοσιότητα. Έκαναν την πρόταση σε έναν εκ των δύο, ή και στους δυο μαζί, για να αποφασίσουν ποιον θα πάρουν μαζί τους. Οπότε θυμάμαι, όταν μου είπε ο Γιώργος ότι αποφάσισε να πάρει εμένα, χοροπηδούσα μέσα στο αυτοκίνητο λες και ήμουν σε παιδότοπο! Τσίριζα από την χαρά μου».

kristi-kathargia.jpg.webp

«Σίγουρα εκεί γνωρίσαμε και άλλες πτυχές ο ένας του άλλου, κάποιες φορές με την καλή και κάποιες με την κακή έννοια, αλλά φαντάζομαι ότι μέσα σε τόση κακουχία είναι δύσκολο να μην βγουν νεύρα, πείνα, στεναχώρια και κλάματα. Είναι όλα πολύ έντονα».

«Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε πάρα πολύ να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο και δεν ξέρω πως τον ξετρύπωσαν. Εννοώ πως, ενώ στην εφημερίδα είχε γραφτεί κάτι, εμείς αλλάξαμε τοποθεσία αλλά και πάλι υπήρχε κάμερα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Με τον Γιώργο κρατάμε επαφές. Είναι ένας άνθρωπος που αποφάσισα να παντρευτώ, ενώ με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού μου δεν αποφάσισα να παντρευτώ, οπότε ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση του γάμου. Άρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Τώρα, τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει στη ζωή δεν το γνωρίζω».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved