Media

MasterChef: Η απάντηση Κοντιζά σε Κουτσόπουλο-Ιωαννίδη για τις καζούρες τους με απίθανη μαντινάδα!

Gossip-tv Team

Είχε δεν είχε, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε και απόψε (26/02) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο MasterChef 2024 μετά από μία κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τους υπόλοιπους κριτές, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Την κουβέντα άνοιξε ο θείος Λεωνίδας ζητώντας ένα σχόλιο του Κοντιζά για το μαύρο χρώμα στο ντύσιμο και τι αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει, τονίζοντας μάλιστα στον καλό του φίλο πως είναι πολύ πιο μπροστά από τον ίδιο και τον Πάνο Ιωαννίδη στυλιστικά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο για το κομπλιμέντο, παρ' όλο που όπως τόνισε ήρθε αργά και συγκεκριμένα στον 8ο κύκλο του MasterChef.

masterchef.jpg

Και συνέχισε θέλοντας να μοιραστεί μαζί τους μία υπέροχη μαντινάδα που του έστειλαν λόγω των παντελονιών που φοράει και που συνήθως είναι πολύ φαρδιά, τα οποία όπως είπε είναι άνετα.

Ο Κοντιζάς λοιπόν είπε την εξής μαντινάδα: «Θα το πω να μ' ακούσουν μέχρι τον Ψηλορείτη, Κοντιζά στο παντελόνι σου χωράει όλη η Κρήτη».

Φυσικά η μαντινάδα προκάλεσε τα γέλια τόσο του Κουτσόπουλου όσο και του Ιωαννίδη οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν να πάνε για να δοκιμάσουν πιάτα.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved