Media

O «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase για τη «Γυναίκα με τα μαύρα»: «Είναι θεά και ερωτεύσιμη»

Gossip-tv Team

Συνενετευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase που προβάλλεται καθημερινά στο Mega.

O κατα κόσμον Ηλίας Αλεξίου μίλησε και για τη «Γυναίκα με τα μαύρα» την οποία παρακολουθούμε στο ίδιο πιχνίδι.

«Ο "Αδέκαστος Επιθεωρητής" έχει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου. Ψυχολογικά δεν είμαι άσχημα, αλλά όχι και τέλεια. Είμαι σε μία κατάσταση συνεχούς καταδίωξης, το ευχάριστο είναι ότι καταδιώκω εγώ και δεν καταδιώκει ο χρόνος εμένα. Χάνω την ψυχραιμία μου, και άμα τη χάσω "ποιος είδε τον Αδέκαστο και δεν τον φοβήθηκε". Θυμάμαι όταν δούλευα ως ελεγκτής τροφίμων, κάποιος έφαγε μουχλιασμένη φέτα για να εξαφανίσει το κομμάτι με την μούχλα», είπε αρχικά.

sdda.jpg

«Δεν περίμενα ότι το Chase θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Σαν παιδί ήμουν πολύ χαρούμενο. Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου. εξαιτίας του έμαθα να διαβάζω από τα 4 έτη μου», συμπλήρωσε.

Για το «Chase»: «Το συναίσθημα για την Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ ζεστό και οικείο. Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα πάρεις στις 2 η ώρα το πρωί και να του πεις ότι δεν νιώθεις καλά. Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της είναι η οικειότητα. Η "Γυναίκα με τα μαύρα" είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια πολύ ζεστή, όμορφη και ερωτεύσιμη γυναίκα. Το λέω γιατί έχουν κάνει παρέα και με την γυναίκα μου και λέει κι εκείνη το ίδιο. Το "Γεράκι" είναι θαυμασμός, το μυαλό του είναι θηλυκό με την έννοια ότι "γεννάει" συνέχεια. Το "Βουνό" είναι η προσωποποίηση του χιούμορ. Το "Super Αγόρι" είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί που σε αυτή την ηλικία είχε την ωριμότητα να αποκτήσει τόσες γνώσεις».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved