Media

My Style Rocks: Έκανε την τελευταία της πασαρέλα και έμεινε εκτός διαγωνισμού

Gossip-tv Team

Η Emilia Vodos επέστρεψε στο πλατό του My Style Rocks για να δώσει τις συμβουλές της στις διαγωνιζόμενες που σήμερα έπρεπε να ανταποκριθούν σε ένα Gala με θέμα τα social media. Νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολίνα η οποία κράτησε στα χέρια της την επιταγή των 2.500 ευρώ ενώ από τον διαγωνισμό αποχώρησε η Ηρώ Ζεϊμπέκη.

Η εμφάνιση της Νικολίνας ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν και σε συνδυασμό με τις συνολικά καλές εμφανίσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε, την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Στις τρεις τελευταίες θέσεις του πίνακα βρέθηκαν η Φωτεινή για τέταρτη φορά, η Ηρώ για δεύτερη και η Σιμόν για πρώτη φορά.

My style rocks: H Emilia Vodos επέστρεψε και έσταξε φαρμάκι με την κριτική της

OI-YPOPSHFIES-PROS-APOXWRHSH-(1).jpg

Οι ψήφοι από τις διαγωνιζόμενες μοιράστηκαν ανάμεσα στη Φωτεινή και τη Σιμόν με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι τρεις υποψήφιες μπροστά από την κριτική επιτροπή. Οι κριτές συσκέφθηκαν και ο Λάκης Γαβαλάς ανακοίνωσε την απόφασή τους να παραμείνει στο διαγωνισμό η Σιμόν. Στη συνέχεια έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στην Ηρώ και στη Φωτεινή για μια ακόμα ευκαιρία στο My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου έδωσε τη δική της ψήφο στην Φωτεινή με την ελπίδα να δικαιώσει την επιλογή της. Με την επιλογή συμφώνησαν τόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης όσο και ο Λάκης Γαβαλάς με αποτέλεσμα από τον διαγωνισμό να αποχωρήσει η Ηρώ Ζεϊμπέκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved