Media

Αποκλειστικό - Προξενιό: Η συγκλονιστική σκηνή Προβιού – Χάδως που θα «παγώσει» το κοινό

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μια από τις συγκλονιστικότερες σκηνές της σειράς θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ (8-03)

Ξεπερνούν κάθε όριο λογικής οι σχέσεις Προβιού – Χάδως με την αδερφή του Γιωργίκη να πέφτει θύμα βίας από τον ίδιο της τον αδερφό. Αφορμή η επιθυμία της Χάδως να υιοθετήσει τη μικρή Χάιδω κάτι το οποίο βρίσκει απόλυτα αντίθετο τον Προβιό.

proxenio-(3).jpg

O Προβιός δεν θέλει με τίποτα στην οικογένεια να μπει ένα ξένο παιδί.

Μια σκέψη που τον τρελαίνει και τον εξωθεί στα άκρα καθώς, όπως θα δεις και στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv, τη χτυπά με βία πιάνοντάς την από το λαιμό.

Συγκλονιστικές ερμηνείες τόσο από την Άννα Μάσχα όσο και από τον Μελέτη Ηλίας.

Τι θα δούμε απόψε

proxenio.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας

Μια συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Δημητρό, την φέρνει σε δύσκολη θέση την ίδια ώρα, που η Στάσα εκπλήσσεται όταν η Ιουλία της εξομολογείται πώς νιώθει για το Γιωργίκη και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό, την ώρα που η Βαγγελίτσα υποφέρει μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Ρήγα. Από την άλλη πλευρά, η Χάδω συγκρούεται με τον Γιωργίκη σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Χάιδως και νιώθοντας πιεσμένη, ξεσπάει στην Στεφανία και στην Ιουλία, την ώρα που η σχέση της Στεφανίας με την Δέσπω διαταράσσεται όλο και περισσότερο. Και ενώ το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων, την ίδια ώρα, στο σπίτι του Γιωργίκη, η Ιουλία σοκάρεται δυσάρεστα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της, την οποία αγνοούσε.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω είναι αποφασισμένη να υιοθετήσει τη μικρή Χάιδω

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον γιο της από ένα τραγικό λάθος

Προξενιό: Ανατροπή! Η Φιλιώ σε σκηνές πάθους με τον γιατρό Γκλαβάνη (αποκλειστικό)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved