Media

MasterChef 2024: Ο Γιάννης χώρισε σε ζευγάρια τους παίκτες και τα «άκουσε» από το Twitter!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Ο Γιάννης απόψε είχε τη δυνατότητα να κάνει... ό,τι θέλει με τους συμπαίκτες του καθώς ως αρχηγός της μπορντώ μπριγάδας που κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία, είχε όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος του.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 11/3) ο Άνχελ Σαχπαζής κατάφερε να πάρει την αρχηγία της γκρι μπριγάδας από τα χέρια του Νίκου Κυψίδη. Όμως, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την μπριγάδα του στη νίκη, αφού η μπορντό μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία του Mystery Box, με τελικό σκορ 5-3.

MasterChef 2024: Αποχώρησε και παραδέχτηκε ότι έχει περιορισμένες δυνατότητες

Ο Νίκος Κυψίδης, μετά και τη σύντομη ηγεσία του στην γκρι μπριγάδα, είναι πλέον και επίσημα μέλος της μπορντό μπριγάδας, με τα υπόλοιπα μέλη να τον υποδέχονται θερμά.

giannis-master.jpg

Η εβδομάδα με θέμα τη θάλασσα όμως συνεχίζεται, απόψε, με ένα Tεστ Δημιουργικότητας, που απαιτεί όλη την εφευρετικότητα των διαγωνιζομένων.

Ο Γιάννης λοιπόν που είχε όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του και τα ζευγάρια χώρισε και τα υλικά που θα μαγειρέψουν μοίρασε με στρατηγική. Συγκεκριμένα τα ζευγάρια και το βασικό υλικό του πιάτου τους είναι ως εξής:

Μάριος – Χρήστος Μοίρας (Ρέγκα καπνιστή)

Νίκος – Ζωή (Μπακαλιάρος)

Σοφοκλής – Παναγιώτης (Σαρδέλα παστή)

Ηλίας – Γιάννης Γεωργίου (Μπαρμπούνια)

Αλέξανδρος – Άνχελ (Χταπόδι)

Σταμάτης – Γιάννης (Γόπα)

Κώστας – Τάνια (Χριστόψαρο)

Τις παραπάνω επιλογές του Γιάννη δεν τις υποδέχτηκαν και με πολλή χαρά οι χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα σχόλια. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved