Media

Εκτός J2US ο Γιάννης Ξανθόπουλος που παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα!Θα αποχωρήσει οριστικά;

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Εκτός J2US θα παραμείνει απόψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος ο οποίος παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και στοίχισε τη ζωή σε ένα 19χρονο νέο.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης (12/3) με τροχαίο επί της Δεκελείας. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, πέρασε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με το μοιραίο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι. Ο ένας σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ξανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε- Έμαθα ότι φταίει ο τραγουδιστής

«Είναι χάλια. Πονάει το στήθος του, ο λαιμός του, τα πόδια του και ψυχολογικά έχει πέσει πολύ», αποκάλυψε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στον γιο του.

xanthopoulos-2121.jpg

Ο 24χρονος τραγουδιστής επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα αντέδρασε ενστικτωδώς. Όταν είδε το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 68χρονος να παραβιάζει το Stop, έστριψε το τιμόνι του δικού του αυτοκινήτου αριστερά και κινήθηκε για περίπου 100 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα. Τότε όμως έτυχε να περνάει το όχημα με τους δύο 19χρονους.

«Λυπάμαι. Συλλυπητήρια στους γονείς που έχασαν το παιδί τους», δήλωσε ο πατέρας του τραγουδιστή.

Ειδικοί που είδαν αυτές τις εικόνες, εκτιμούν την ταχύτητα στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν τη σύγκρουση.

1675204184219-80568322-xanthopoulos.jpg

Ο 24χρονος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, παραμένει σοκαρισμένος και έτσι δεν θα εμφανιστεί απόψε στη σκηνή του J2US.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Χαμογέλα και πάλι δεν αποκλείεται να

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved