Media

Survivor 2024: Σοκαριστικό ατύχημα στον στίβο μάχης - Χτύπησε πολύ άτσαλα στο κεφάλι της

Gossip-tv Team

Σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης ρίχτηκαν οι παίκτες του Survivor 2024

Μπλε και Κόκκινοι έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας αλλά μία αναμέτρηση έμελλε να κοψοχολιάσει τις δυο ομάδες.

Survivor 2024: H «βόμβα» Λιανού πριν το αγώνισμα - Η νέα αλλαγή στις ομάδες

Ο λόγος για την Ιωάννα με την Ευγενία, οι οποίες και έδωσαν τα πάντα για να φέρουν τον πόντο στη δική τους ομάδα. Η υπερπροσπάθεια όμως από την νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άτσαλα στο κεφάλι σε ένα από τα εμπόδια του απαιτητικού στίβου μάχης.

SZXX.jpg

Όταν η Ιωάννα βρήκε με δύναμη στο πάνω μέρος του εμποδίου, έπεσε με μιας κάτω και οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν απευθείας κοντά της για να την βοηθήσουν. «Έχουμε τραυματισμό της Ιωάννας, ένα χτύπημα εκεί στο κεφάλι» φώναξε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός σφυρίζοντας την διακοπή του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor.

Τότε η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας βγήκε για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. «Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα με την Ιωάννα. Είμαστε και πάλι έτοιμη να συνεχίσουμε από το σημείο που διακόψαμε τον αγώνα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved