Media

Dragons' Den: Ο Γιοχάη δοκίμασε on air την κρέμα ομορφιάς & ο Βαφειάς του είπε ότι μοιάζει με... 20!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Dragons' Den: Μία νεαρή επιχειρηματίας με το δικό της brand σε κρέμες ομορφιάς η οποία έχει φιλοξενηθεί σε περιοδικά μόδας και έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία με τα προϊόντα της, βρέθηκε μπροστά στους dragons για να κλείσει deal! 

Η νεαρή κοπέλα παρουσίασε τα προϊόντα της με τους dragons να συμφωνούν ότι σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλό στήσιμο της επιχείρησής της.

Dragons’ Den: Δεν ξανάγινε!Αρνήθηκε να εμφανιστεί, ζήτησε να μιλήσει τηλεφωνικά και... δες τι συνέβη

dragons.jpg

Μάλιστα, η νεαρή επιχειρηματίας παρακίνησε τους dragons να δοκιμάσουν τα προϊόντα της ώστε να πειστούν για την ποιότητά τους.

Οι δύο κυρίες του πάνελ, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκαν στο σημείο όπου ήταν στημένα τα προϊόντα και έβαλαν μερικά στα χέρια τους για να δουν την υφή τους, αλλά και τις μυρωδιές τους, όμως ο Λέων Γιοχάη αποφάσισε να δοκιμάσει μία κρέμα ματιών την οποία και φόρεσε κάτω από τα μάτια του.

Ο Χάρης Βαφειάς θέλησε να τον πειράξει, λέγοντας πως ήδη φαίνεται η διαφορά και πράγματι είναι τόσο αποτελεσματική η κρέμα που μοιάζει με 20 ετών!

Φυσικά οι παρευρισκόμενοι γέλασαν με την ψυχή τους, με τον Λέοντα Γιοχάη να μένει εντυπωσιασμένος από την υφή και το άρωμα της κρέμας.

Για την ιστορία να πούμε ότι η νεαρή επιχειρηματίας κατάφερε να κλείσει συμφωνία δίνοντας το 25% της επιχείρησής της για 58,000 ευρώ!

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved