Media

Φως στο Τούνελ - Η αποκάλυψη της Νικολούλη: «Το βίντεο που θα δείξουμε καίει κάποιους! Καιρός ήταν»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Φως στο Τούνελ: Απόψε η Αγγελική Νικολούλη, στο ξεκίνημα της εκπομπής της προειδοποίησε τους άμεσα εμπλεκόμενους σε μία πολύ σκοτεινή ιστορία πως έχει ένα βίντεο που θα... τους κάψει! 

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, φορώντας για ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής κόκκινο σακάκι, που τόσες φορές έχει σχολιαστεί αφού κάποιοι το έχουν συνδέσει με μεγάλες αποκαλύψεις σε σοβαρές υποθέσεις έρευνάς της, αναφέρθηκε σε μία πραγματικά συγκλονιστική ιστορία, αυτή της εξαφάνισης, πριν από 18 μήνες της πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς στον Πλατανιά Χανίων.

Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με πολύτεκνη μητέρα - Η έκκληση και ο πόνος της οικογένειας

nikolouli-2.jpg

Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη απόψε θα αποκάλυπτε μέσα από την εκπομπή της ένα βίντεο που θα κάψει κάποιους. Η εξέλιξη στην υπόθεση, εκτός από το βίντεο ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η δημοσιογράφος έρευνας, είναι ότι η εισαγγελέας Χανίων έκανε νέα παρέμβαση ζητώντας να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης ώστε να διαλευκανθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί στις 8,00 ενώ πήγαινε στον γιο της. Λίγα μέτρα από το σπίτι όπου ζούσε, βρέθηκε αίμα και εικάζεται ότι κάποιος την χτύπησε με το αυτοκίνητο και αντί να την τρέξει σε κάποιο νοσοκομείο ή να καλέσει το ασθενοφόρο, την άφησε στην άκρη του δρόμου. Όμως δεν βρέθηκε κανένα άλλο ίχνος της.

Πάντως, ο ιερέας του χωριού υποστήριξε ότι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved