Media

Ξέσπασε on air η Εύα Αντωνοπούλου για την γυναικοκτονία της 28χρονης: «Εκλιπαρούσε για βοήθεια»

Gossip-tv Team

Εύα Αντωνοπούλου - Με την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους ασχολήθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης 4/4. 

Η Εύα Αντωνοπούλου ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα:

«Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού… Όπως είπα και πριν, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο» υπογράμμισε η Εύα Αντωνοπούλου.

O Παναγιώτης Στάθης είπε: «Λέει η Μίνα Καραμήτρου πως ο αστυνομικός δεν ρώτησε το όνομα καν της γυναίκας αυτής. Της δολοφονημένης, του κοριτσιού αυτού που κινδύνευε. Ούτε και το όνομα του αλλουνού που θα έπρεπε να ψάξουν. Αναζήτηση στα αρχεία της αστυνομίας, επίσης, δεν έχει προκύψει».

Άγιοι Ανάργυροι: Καρέ καρέ η επικοινωνία της 28χρονης με το 100 – «Θέλω περιπολικό…»

open43.jpg

«Δεύτερο στοιχείο, λέει η Μίνα πολύ σωστά, «22 χρονών η αξιωματικός υπηρεσίας». Εντάξει, δεν έχει τεράστια εμπειρία. Η ικανότητα όμως δεν είναι ηλικιακό προνόμιο μόνο. Αυτό δεν λέμε τόσα χρόνια; Δώστε τόπο στα νιάτα να βγουν μπροστά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Επίσης, έχεις απέναντι σου ένα 28χρονο κορίτσι και είσαι 22 χρονών. Δεν θέλω να κάνω τον δημόσιο κατήγορο αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό. Η νέα γενιά έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα! Έχει γαλουχηθεί η νέα γενιά με το άκουσμα της γυναικοκτονίας, με την έμφυλη βία και θα έπρεπε να έχει διαβάσει για αυτά τα πράγματα! Καμία ευαισθησία πάντως» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης με την Εύα Αντωνοπούλου να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να δηλώνει τα εξής. «Πάντως Παναγιώτη, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι μία ακόμα γυναικοκτονία αυτή που από μόνο του αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό έγκλημα, μια δολοφονία. Είναι μια δολοφονία – γυναικοκτονία μιας 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγα δεύτερα πριν εκλιπαρούσε για βοήθεια.».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Άγιοι Ανάργυροι: Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι κραυγές της Κυριακής στη συνομιλία με την Άμεση Δράση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved