Media

MasterChef 2024: Καθαίρεσαν τον Γιάννη, η Χριστίνα πήρε τη θέση του και εκτόξευσε «γλυκόλογα»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 5/4), ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε, μετά τη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Η κατάσταση και στις δυο μπριγάδες, μετά και τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας, δεν είναι ιδανική, καθώς επικρατεί αναβρασμός, με κρυφές, αλλά και φανερές μαγειρικές κόντρες να έρχονται στην επιφάνεια.

masterchef-(3).jpg

Απόψε, Δευτέρα 8 Απριλίου, μια, όχι και τόσο απρόσμενη, εξέλιξη περίμενε τα μέλη της μπορντό μπριγάδας, λίγο πριν την έναρξη της Δοκιμασίας του Mystery Box. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες καθαίρεσαν από την αρχηγία τον Γιάννη, την πήρε η Χριστίνα κι εκείνος έγινε έξαλλος.

masterchef-(2).jpg

«Δεν θα παραιτηθώ αν θέλουν να με καθαιρέσουν. Με θέσατε αρχηγό εσείς. Ηγετολάγνος δεν ήμουν ποτέ. Αν θέλουν ας με καθαιρέσουν. Δεν θα δεχόμουν να πάρει κανείς μία θέση παραίτησης, οπότε περιμένω να μιλήσουν οι κολοκυθούλες. Αυτοί δεν είναι καν αρχηγοί του εαυτού τους. Δεν ήρθα για να είμαι εδώ ηγέτης και αρχηγός, αλλά να πάω όσο μπροστά γίνεται»

Ένα γεγονός, που θα διαταράξει τις ήδη λεπτές ισορροπίες και θα επηρεάσει την ψυχολογία όλων των διαγωνιζόμενων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved