Media

My Style Rocks: Στο στόχαστρο των κριτών η Σιμόν για τη συμπεριφορά της! - «Δεν προσπαθείς καν»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Η Σιμόν έχει πλέον κερδίσει με το... σπαθί της την προσοχή των κριτών του ριάλιτι μόδας, όχι μόνο για τις στυλιστικές επιλογές της αλλά και για τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της! 

Η παίκτρια του My Style Rocks, σήμερα (22/4) δεν έκρυψε ότι βαριέται με τις συμπαίκτριές της, καθώς δεν της αρέσουν καθόλου οι αντιδράσεις τους κάθε φορά που κρίνονται από την ίδια για το στυλ τους.

My Style Rocks: Οι πασχαλινές αγορές και η αποκάλυψη για τα 23 βαφτιστήρια

simon-2.jpg

Αυτή η ατάκα της όμως, δεν έδειξε να αρέσει και πολύ στους τρεις κριτές οι οποίοι την... περιέλαβαν όταν βρέθηκε μπροστά τους για να λάβει βαθμολογία για το outfit που είχε επιλέξει.

Oι κοπέλες σήμερα έπρεπε να φτιάξουν ένα λουκ για τις πασχαλινές τους αγορές και η Σιμόν επέλεξε μία μπλούζα με έναν ώμο, μαρινιέρα την οποία είχε συνδυάσει με ένα λευκό ψιλόμεσο φαρδύ τζιν, outfit που όμως δεν έδειξε να αρέσει καθόλου στους κριτές.

Όλοι τους συμφώνησαν στο ότι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά της και ότι δεν προσπαθεί αρκετά, κάτι που έδειξε να ενοχλεί τη Σιμόν η οποία ναι μεν παραδέχτηκε ότι τη βοηθούν να γίνει καλύτερα στυλιστικά, αρνήθηκε όμως ότι δεν προσπαθεί όσο θα έπρεπε για κάθε εμφάνισή της στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved