Media

Καλομοίρα: Μέσα μου θα κλαίω αν τα παιδιά μου μού πουν ότι θα ασχοληθούν με...

Gossip-tv Team

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Τετ Α Τετ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη αλλά και τα τρία της παιδιά.

«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα αλλά είναι δύσκολο γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δεν θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε.»!

Photo-shared-by-Tasos-Tryfonos-on-April-28-2024-tagging-@itskalomira-@njv_athens_plaza-and-@alphatvcyprus.-May-be-an-image-of-2-people-people-smiling-and-dinner-jacket..jpg

Για το ενδεχόμενο τα παιδιά της να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν δίστασε να πει: «Ο Δημήτρης μου θέλει να γίνει σκηνοθέτης, του αρέσουν πολύ τα έργα και όλα αυτά. Εγώ θα τους υποστηρίξω ότι και αν θέλουν. Για να είμαι ειλικρινής όμως, θα πω ότι μέσα μου θα κλαίω αν μου πουν ότι θα ασχοληθούν με τον χώρο μου, γιατί ξέρω ότι είναι σκληρός χώρος. Εγώ είχα τρελό πάθος για την μουσική και ήξερα γιατί το έκανα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved