Media

Survivor: Ξέσπασμαμε με τρεμάμενη φωνή η Δώρα κατά των Κόκκινων - «Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε...»

Gossip-tv Team

Survivor - Να σχολιάσει την απόφαση της Κόκκινης Ομάδας να μην την επιλέξουν για να συμμετάσχει στο έπαθλο της ημέρας θέλησε να σχολιάσει η Δώρα Νικολή.

Η παίκτρια του Survivor που από χτες 19/5 ανήκει ξανά στην ομάδα των Μαχητών δεν έκρυψε την πικρία της για την «προδοσία» που έδειξε στο πρόσωπό της η πρώην ομάδα της.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», ανέφερε στο προσωπικό της cue η Δώρα.

Survivor 2024 - Spoiler 20/5: Ο «πόλεμος» για την ασυλία & η 2η υποψηφιότητα που προκαλεί αναταραχή

33ee.jpg

«Σου λέει: βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», σημειώνει η παίκτρια του Survivor.

«Ο Γκιουλέκας καθόταν μία μέρα στο Κουίζ από πίσω μου με τον Χριστόφορο και τους άκουγα να λένε «είμαστε πολύ ωραία ομάδα, αρκεί να έλειπε ένας» και έδειχναν εμένα. Νόμιζαν ότι εγώ δεν τους έβλεπα και δεν τους άκουγα», είπε σε άλλο σημείο η Δώρα Νικολή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο Survivor και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν

Survivor 2024: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έγινε» - Κλάματα και ξεσπάσματα απόψε

Survivor 2024: Αγωνία στον στίβο μάχης - «Γύρισε το γόνατό μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved