Ελένη Φουρέιρα: Το 12άρι, που δεν πήρε από την Αλβανία και τα δάκρυά της
Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Το 12άρι, που δεν πήρε από την Αλβανία και τα δάκρυά της

Η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που τη στεναχώρησε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, αναφέρθηκε στο 12άρι που δεν πήρε από την Αλβανία αλλά μίλησε και για την ελληνική επιτροπή!

Η Αλβανία στήριξε πολύ την Ελένη Φουρέιρα. Ακόμα και στον ημιτελικό οι περισσότερες σημαίες που κυμάτιζαν, όση ώρα έκανε το performance της στη σκηνή, ήταν αλβανικές.

«Εννοείται. Ξέρουν τι έχω περάσει στη ζωή μου και χάρηκαν, διότι επιτέλους νιώθω ελεύθερη και μπορώ να είμαι ειλικρινής. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, μια δημοσιογράφος με ρώτησε “Στενοχωρήθηκες που η Αλβανία δεν σου έδωσε το 12άρι;”. Ακόμα κι εκεί ήθελαν να δημιουργήσουν μια ίντριγκα από το πουθενά. Στον τελικό η Αλβανία μού έδωσε το 10άρι και την υπερευχαριστώ και το 12άρι το έδωσε στην Ιταλία που την εκπροσωπούσε ο Ermal Meta, ο οποίος κατάγεται κι αυτός από το Φιέρ της Αλβανίας. Την επόμενη μέρα τα sites έγραφαν “Η Αλβανία δεν στήριξε την Ελένη”. Η δημοσιογράφος, όμως, θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει πως η ελληνική επιτροπή μού έδωσε στον ημιτελικό 7 και η αλβανική 12. Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε πολύ» είπε στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο people.

Kαι τόνισε για την βραδιά του τελικού της Eurovision: «Ο κόσμος ούρλιαζε από κάτω και λίγο πριν βγω είπα από μέσα μου πως κανείς δεν θα μου πάρει αυτό που με κόπο έχω κατακτήσει. Θεωρώ πως στον τελικό ήμουν καλύτερη από τον ημιτελικό. Επίσης, περίμενα πως στις ψήφους των επιτροπών θα ερχόμασταν πέμπτοι, όπως περίμενα πως ο κόσμος θα με φτάσει στην κορυφή».

Όμως δεν κατέκτησε την πρωτιά, αλλά τη δεύτερη θέση. Αυτό ήταν κάτι που μέσα της την πείραξε;

«Δεν σκεφτόμουν τίποτα εκείνη τη στιγμή. Ήξερα πως θα είμαι στην τριάδα και είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτό που κατάφερα. Εκπροσωπώντας την Κύπρο, κατέκτησα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Για τον κόσμο βγήκαμε πρώτοι. Με τη δεύτερη θέση χάρηκα, σαν να ήταν πρώτη. Έκλαιγα, γιατί ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved