Eurovision 2019: Η Ντούσκα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού – Οι πρώτες εικόνες
Eurovision

Eurovision 2019: Η Ντούσκα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού – Οι πρώτες εικόνες

Η Κατερίνα Ντούσκα, ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού «Better Love», με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

H Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Katerine Duska θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Το «Better Love», είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική των Katerine Duska, Leon of Athens & David Sneddon και στίχους των Katerine Duska & David Sneddon. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η εκπρόσωπος της Ελλάδας δήλωσε: «Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη. Νιώθω ότι ήδη έχει ξεκινήσει και είναι η χρονιά μου».

Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι για τη φωνή της με την Amy Winehouse, η Κατερίνα Ντούσκα παραδέχτηκε: «Είναι τεράστια τιμή να με συγκρίνουν με την Amy Winehouse»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved