Eurovision 2019: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του βίντεο κλιπ της Ντούσκα;
Eurovision

Eurovision 2019: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του βίντεο κλιπ της Ντούσκα;

Eurovision 2019:  Έτοιμο το βίντεο κλιπ της Κατερίνα Ντούσκα!

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης για το νέο πρόσωπο της ΕΡΤ, θα γίνει η παρουσίαση του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Better Love» που θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα στη φετινή Eurovision.

Πρόκειται για ένα κομμάτι με indie pop χαρακτηριστικά, που φέρει την υπογραφή της ίδιας της Κατερίνας και του συνεργάτη της Leon Of Athens. Εξάλλου, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι στις 19 Μαρτίου με «άρωμα» Εurovision, για την καλύτερη προώθηση της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό τραγουδιού. Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή τραγουδίστρια την οποία συγκρίνουν φωνητικά με την αξέχαστη Amy Winehouse παραδέχτηκε ότι είναι πανέτοιμη για να ριχτεί με δυναμισμό στη μάχη για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η καλλιτέχνις, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την προηγούμενη εκπρόσωπο της Ελλάδας, παραδέχτηκε: «Δεν έχω μιλήσει με τη Γιάννα Τερζή, ούτε με την Τάμτα, θα το ήθελα πολύ όμως». Σε ό,τι αφορά την τεράστια προβολή λόγω της Eurovision, η ίδια είπε: «Είμαι αρκετά χαμηλών τόνων. Έχω κάποια εμπειρία, δεν ξεκίνησα τώρα αλλά είναι κομμάτι της δουλειάς η προβολή».
Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι για τη φωνή της με την Amy Winehouse, η Κατερίνα Ντούσκα παραδέχτηκε: «Είναι τεράστια τιμή να με συγκρίνουν με την Amy Winehouse».

Όσο για τις προσδοκίες που έχει η ίδια από την εμπλοκή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η τραγουδίστρια τόνισε: «Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη. Νιώθω ότι ήδη έχει ξεκινήσει και είναι η χρονιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved