Κατερίνα Ντούσκα: Η εκπρόσωπος της Eurovision "κατεβαίνει" με τον σύντροφό της στον... μουσικό στίβο
Eurovision

Κατερίνα Ντούσκα: Η εκπρόσωπος της Eurovision "κατεβαίνει" με τον σύντροφό της στον... μουσικό στίβο

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Ντούσκα, που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, θα έχει να μοιραστεί με έναν πολύ δικό της άνθρωπο τις αγωνίες και τις εντάσεις, τις απογοητεύσεις αλλά και τις δυνατές συγκινήσεις αυτής της εμπειρίας. 

Πρόκειται για τον Leon οf Athens, κατά κόσμον Τιμολέοντα Βερέμη, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της και ένας από τους δύο συνθέτες του τραγουδιού «Better love», που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν είναι συνηθισμένο στην έκθεση της προσωπικής ζωής του στα φώτα της δημοσιότητας, δείχνει να νιώθει κάπως αμήχανο. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Ελληνοκαναδής τραγουδίστριας ως της επιλαχούσας ερμηνεύτριας για την ελληνική αποστολή φέτος στο Τελ Αβίβ, όλοι άρχισαν να ψάχνουν από πού... κρατάει η σκούφια της, με ποιους καλλιτέχνες έχει συνεργαστεί και φυσικά ποιος μονοπωλεί το ενδιαφέρον της στην προσωπική της ζωή.

Πρώτο το ΦωτοΣτέφανο αποκάλυψε ποιος είναιο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Η νεαρή ερμηνεύτρια με τη φωνή που θυμίζει αυτή της Εϊμι Γουάινχαουζ, έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά μέχρι τα 16 της χρόνια και σπούδασε Νομική, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Πλέον, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη γενέτειρά της, τη δεύτερη πατρίδα της, την Ελλάδα, και τη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, όπως η LP, ο Albin Lee Meldau, ο Tom Baxter, η Yasmine Hamdan, o Oddisee και οι Kadebostany.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Realnews, δεν έχει μάτια για άλλον παρά μόνο για τον Leon of Athens, ο οποίος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της indie pop-rock. Σε τέτοιο ύφος και ρυθμούς θα κινείται και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού τον ερχόμενο Μάιο, το οποίο θα ακούσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες για πρώτη φορά. Ο Τιμολέων έγραψε το «Better love» μαζί με την Κατερίνα και τον David Sneddon και αναμένεται να έχει ξεχωριστό ήχο, με την προσδοκία να κερδίσει το ευρωπαϊκό κοινό.

Ο Τιμολέων Βερέμης, ο οποίος μεγάλωσε στο Παγκράτι και τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο για χάρη της μουσικής του και της εξέλιξής του ως μουσικού, γνωρίζει καλύτερα από όλους τις μουσικές τάσεις που επικρατούν στην καρδιά της Ευρώπης. Εχει σπουδάσει Φιλοσοφία, ενώ από πολύ μικρός λάτρευε τη μουσική και μάλιστα από 15 ετών δημιουργούσε συγκροτήματα για να παίζει κιθάρα και να ερμηνεύει αγαπημένα του αγγλόφωνα τραγούδια.

Στην εφηβική του ηλικία μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στη μουσική και το ποδόσφαιρο και μάλιστα έπαιζε και επαγγελματικά, αρχικά στη Σουηδία και ύστερα στον Πανερυθραϊκό, ενώ έκλεισε τη σύντομη καριέρα του ως ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Χαλανδρίου. Επίσης, ο Τιμολέων έχει ήδη εμπειρία από μεγάλη μουσική διοργάνωση, αφού μία από τις κορυφαίες στιγμές του ως καλλιτέχνη μέχρι σήμερα ήταν όταν με το τραγούδι του «Aeroplane» κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition» που έγινε στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές που προέρχονταν από 95 χώρες!

Όσοι γνωρίζουν τη μοναδική σχέση που έχουν οι δυο τους σχολιάζουν πως η φετινή ελληνική συμμετοχή έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία, από τη στιγμή που πίσω από αυτήν κρύβονται ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ένα άκρως ερωτικό τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved