Eurovision 2019: Μάθαμε τα πάντα για την εμφάνιση της Τάμτα onstage μέσα από 20 φωτογραφίες
Eurovision

Eurovision 2019: Μάθαμε τα πάντα για την εμφάνιση της Τάμτα onstage μέσα από 20 φωτογραφίες

Με όρεξη να κατακτήσει τα πλήθη και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη φετινή Eurovision βρέθηκε σήμερα το πρωί η Τάμτα στη σκηνή που έχει στηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ προκειμένου να κάνει την πρώτη της πρόβα. 

Η όμορη καλλιτέχνις πράγματι σαγήνευσε με τη σέξι εμφάνισή της on stage, έχοντας για πολύτιμο σύμμαχο τη γνωστή στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη την οποία γνωρίσαμε όλοι καλύτερα τηλεοπτικά μέσα από την κριτική επιτροπή του περυσινού My Style Rocks.

Η Τάμτα, λίγο πριν φύγει για την Ισραηλινή πόλη παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση της και τόνισε πως εάν η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέψει ίσως βγει στην σκηνή χωρίς τακούνια, αλλά δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Παρ' όλα αυτά, στη σημερινή πρόβα, η Τάμτα φόρεσε τις ψηλοτάκουνες βινίλ μπότες της, φόρεσε ένα σέξι κορμάκι που "έπαιζε" στα χρώματα του nude και του μαύρου και πράγματι έβγαλε εις πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόβα της. Όλα πήγαν καλά και αν κρίνουμε από τις backstage φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας, όλη η Κυπριακή αποστολή είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τάμτα θα εμφανιστεί πάνω στη σκηνή με πέντε επαγγελματίες χορευτές γένους αρσενικού που χορεύουν με μοναδική μαεστρία στον ρυθμό του τραγουδιού της Replay.

Μετά τον περυσινό θρίαμβο της Ελένης Φουρέιρα, άλλωστε, κανείς δεν θα περίμενε τίποτα λιγότερο.

Δείτε στην gallery τις 20 backstage αλλά και onstage φωτογραφίες που δεν μας αφήνουν καμία απορία για το πώς θα εμφανιστεί η αγαπημένη τραγουδίστρια στη σκηνή του κορυφαίου μουσικού θεσμού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved