Eurovision:Η Αμάντα αναχώρησε για Τορίνο–Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο αποκλειστικά στο gossip-tv
Eurovision

Eurovision:Η Αμάντα αναχώρησε για Τορίνο–Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο αποκλειστικά στο gossip-tv

Eurovision 2022: Σε λιγότερο από 2 ώρες η Αμάντα Γεωργιάδη, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας αναχωρεί για Τορίνο.

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στις 19.20 για την ακρίβεια η όμορφη τραγουδίστρια αναχωρεί και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την Ελλάδα στη σκηνή της φετινής Eurovision!

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες η Αμάντα είναι ντυμένη casual, χωρίς μακιγιάζ, τυλιγμένη με την Ελληνική σημαία και με χαρούμενη διάθεση.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη να ερμηνεύει το απίθανο «Die together» θα εμφανιστεί στη 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαΐου.

Οι προετοιμασίες ήταν πολλές αλλά πλέον η ελληνική συμμετοχή είναι έτοιμη να τα δώσει όλα επάνω στη σκηνή του Pala Olimpico, ώστε να προσπαθήσει να φέρει την νίκη.

«Στη σκηνή θα είναι μόνη της. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο Στούντιο 4 μιλώντας για το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή.
«Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

«Θα ήθελα με την εμφάνιση μου να κάνω την Ελλάδα περήφανη. Αυτός είναι ο στόχος μου και το όνειρο μου», έχει δηλώσει η ίδια.

Δες τις αποκλειστικές φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved