Eurovision 2023: Το πρώτο μήνυμα του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας
Eurovision

Eurovision 2023: Το πρώτο μήνυμα του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

Eurovision 2023: Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε ο Victor Vernicos, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί, στον Β' Ημιτελικό του φετινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, όμως δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού. 

Ο 16χρονος δημιουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού What they say, παρά το γεγονός ότι έβαλε τα δυνατά του on stage, δεν κατάφερε να πείσει το κοινό να τον ψηφίσει για να εξασφαλίσει τη θέση για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος στην εμφάνιση δεν άλλαξε τίποτα, με μοναδική εξαίρεση το γεγονός ότι οι έντονες κινήσεις του ήταν πιο περιορισμένες από πριν.

vernicos-(2).jpg

Εκείνο που έδειξε να εντυπωσιάζει την Ευρώπη ήταν, εκτός από τη στιγμή που στο τεράστιο video wall πρωταγωνιστούσε ένα ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, εκείνη που στο φόντο του τραγουδιστή εμφανίζονταν γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή, δίνοντας την εντύπωση πως άνοιγαν έναν φωτεινό δρόμο που οδηγούσε στον έναστρο ουρανό.

Στις συνολικά 42 φορές που συμμετείχε η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αυτή είναι η τρίτη φορά που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ο Victor Vernicos έγραψε το πρώτο του μήνυμα: «Σας αγαπώ. Πολλά περισσότερα θα έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ όλους τους fans της Eurovision για την απίστευτη εμπειρία».

Δείτε το στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved