Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν θα έγραφα ξανά τραγούδι για την Eurovision»
Eurovision

Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν θα έγραφα ξανά τραγούδι για την Eurovision»

«Δε νομίζω ότι θα έγραφα ξανά τραγούδι για την Eurovision» δήλωσε η στιχουργός του τραγουδιού της Eurovision, Ελεάνα Βραχάλη.

«Και αυτό γιατί το μήνυμα του τραγουδιού είναι πολύ συγκεκριμένο. Με το Watch my Dance είπα κατά κάποιο τρόπο αυτά που ήθελα, γιατί είχα μια αιτία και αυτή δεν είναι άλλη από τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας στην παρούσα χρονική στιγμή. Και δε νομίζω ότι θα βρεθώ ξανά σε μια ανάλογη κατάσταση», συμπληρώνει.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η στιχουργός του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού μας μίλησε για το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από το τραγούδι. «Το μήνυμα είναι πως ό,τι και να μας συμβαίνει, όποια και να είναι η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε ως χώρα, εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ο, τι και να βιώνουμε , έχουμε και μας αξίζει να έχουμε την δύναμη της ανάκαμψης. Δεν είμαστε μίζεροι, δεν είμαστε υποτακτικοί, δεν είμαστε αμυντικοί. Πάμε στην Ευρώπη, με έναν τρόπο δυναμικό, γεμάτο ελπίδα, όπως ακριβώς αναφέρει ο στίχος: Με το κεφάλι ψηλά. Ζούμε μια κατάσταση που δεν μας ανήκει και κυρίως δεν μας αξίζει. Δεν παρακαλάμε κανέναν. Εγώ αυτά ήθελα να πω μέσα από κομμάτι μου και τα είπα. Και επειδή μόνο με μια τέτοιου είδους – και τόσο σημαντική- αφορμή θα πήγαινα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, το έκανα και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνω».

Η επιτυχημένη στιχουργός συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Το όνειρο δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερήσει κανείς. Και τελικά, νομίζω ότι εάν το όνειρο είναι ρίσκο, τότε, ναι ρισκάραμε», λέει, παραδεχόμενη ότι ο ραπ ρυθμός που περιλαμβάνεται στο ζεϊμπέκικο του Λούκα είναι όντως κάτι διαφορετικό, έχει όμως να κάνει με τον αφηγηματικό χαρακτήρα που ήθελε να προσδώσει στο κομμάτι.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Λούκα Γιώρκα, τονίζει: «Ο Λούκας είναι εξαιρετικός και νομίζω ότι θα δώσει το 100% των δυνάμεών του. Και έχει αυτό που αποκαλούμε απόλυτο συνδυασμό φωνής και ψυχής. Πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο του να περάσει στον τελικό. Εξάλλου, εμείς ως ομάδα, δεν πάμε για να πάρουμε, αλλά για να δώσουμε».

Σε ό,τι αφορά τον περιβόητο τρόπο παρουσίασης του κομματιού, θεωρεί ότι το θέμα είναι το τραγούδι και όχι τα εφφέ. «Δεν χρειάζεται υψηλό μπάτζετ για να περάσεις το μήνυμά σου και να δώσεις την ψυχή σου επάνω στην σκηνή», δηλώνει χαρακτηριστικά. Η Ελεάνα Βραχάλη είχε όμως και την δική της απάντηση για το ενδεχόμενο να μην πάει καλά το κομμάτι. «Εάν όλη η ομάδα έχει δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, που είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει, δεν έχουμε κανέναν λόγο να παραπονεθούμε. Εγώ προσωπικά, εάν κάτι δεν πάει καλά, θα ξέρω ότι κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Αρα, το αποτέλεσμα οφείλεται σε παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμάς». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved