Όλη η Λάρνακα στο πλευρό του Λούκα
Eurovision

Όλη η Λάρνακα στο πλευρό του Λούκα

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στην γενέτειρα του Λούκα Γιώρκα, στην περιοχή Αραδίππου της Λάρνακας, αφού από λεπτό προς λεπτό το... παλικάρι τους, το παιδί που και οι 25,000 κάτοικοι λατρεύουν θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Εκατοντάδες χιλιάδες συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του Λούκα έχουν μαζευτεί στο γήπεδο 4 Χ 4 με την ονομασία Piacere (εκεί που ο τραγουδιστής παίζει μπάλα όταν πηγαίνει στους γονείς του) για να ζήσουν από κοντά την μάχη, τον ρυθμό, το καρδιοχτύπι της Eurovision και να φωνάξουν, να χαρούν, να κλάψουν από συγκίνηση για τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.


Όλες οι γυναίκες - νοικοκυρές, ήδη από το πρωί ετοιμάζουν φαγητά (κυπριακούς μεζέδες και αλμυρά) για όλους, φίλοι με μηχανές έχουν ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα με ελληνικές και κυπριακές σημαίες. Όλοι έχουν αναλάβει από κάτι. Επίσης εκεί θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος της Αραδίππου κύριος Χρηστάκης Λυπέρης και άνθρωποι από το δημοτικό συμβόλιο όπως ο κύριος Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved