Ποια ονόματα παίζουν για τη φετινή Eurovision στην Ελλάδα;
Eurovision

Ποια ονόματα παίζουν για τη φετινή Eurovision στην Ελλάδα;

Βρισκόμαστε πέντε μήνες πριν το φετινό διαγωνισμό της Eurovision και η κινητικότητα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι μηδαμινή αναφορικά με την επιλογή της φετινής συμμετοχής.

Η κρατική τηλεόραση επιθυμεί -όπως γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες- την άτυπη συνεργασία της δισκογραφικής εταιρείας του καλλιτέχνη με ιδιωτικό κανάλι. Πληροφορίες του tvnea μιλούν για άτυπο 'προβάδισμα' των Heaven-Spicy που έχουν από πίσω τους τα κανάλια Αnt1-Star αντίστοιχα. Ωστόσο, η Warner Μusic δείχνει να επιθυμεί διακαώς τη φετινή νίκη στο θεσμό, έχοντας μάλιστα & την υποστήριξη της DailyMotion, με την οποία συνεργάζονται. Μέχρι στιγμής, η Sony δείχνει απρόθυμη, παρά το γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία η συντριπτική πλειοψηφία των εκπρόσωπών μας στο διαγωνισμό ανήκαν στο δυναμικό της εταιρείας.
Τα τρία ονόματα που ακούγονται έντονα είναι εκείνα των VEGAS (Warner), Ελένης Φουρέιρα (Minos), Nίκου Γκάνου (Heaven), ενώ στελέχη της ΕΡΤ ασκούν pressing στο δίδυμο Παπαδημητρίου-Φωτεινή Δάρρα για απευθείας ανάθεση (σκέψη που υπήρχε και πέρσι μέχρι την παραίτηση της Λυδίας Κονιόρδου). Όσο για τον Φοίβο-Spicy; To Star επιθυμεί διακαώς τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή. Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο βγαλμένο απ' τα... παλιά, αλλά το κανάλι προσφέρει όλα τα εχέγγυα (κυρίως οικονομικά) για τη στήριξη της 42χρονης τραγουδίστριας, κάτι που θα ωφελήσει την ίδια & κυρίως, το ίδιο το Star... Προς το παρόν η ίδια είναι διστακτική, έως απρόθυμη....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved