Ήβη Αδάμου: Τι ετοιμάζει για τον κυπριακό τελικό;
Eurovision

Ήβη Αδάμου: Τι ετοιμάζει για τον κυπριακό τελικό;

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τον κυπριακό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού με το οποίο η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει τη χώρα της.

Τι όμως ετοιμάζει το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ, για της 25 Ιανουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός; Ποιες θα είναι οι εκπλήξεις και από πόσα μέλη θα αποτελείτε η κριτική επιτροπή;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ShowTime-cy, το βράδυ της Τετάρτης, το ΡΙΚ έχει ετοιμάσει ένα συγκινητικό αφιέρωμα - βίντεο για την νεαρή τραγουδίστρια από τα παιδικά της χρόνια ενώ από την Δευτέρα η νεαρή τραγουδίστρια κάνει συνέχεια πρόβες τα τρία τραγούδια έχοντας δίπλα τους ηχολήπτες και ότι άλλο χρειάζεται για ένα super τελικό. Η επιλογή του τραγουδιού που οι Κύπριοι θα επιλέξουν για να στείλουν στο Μπακού θα γίνει μέσω τηλεψηφοφορίας αλλά και μέσω της 7μελής κριτικής επιτροπής που ήδη έχει αποφασιστεί. Ανάμεσα τους ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και ο αγαπημένος Τζώνη Καλημέρης γνώστης της Eurovision και δυνατό τους χαρτί.

Μάλιστα η απευθείας ανάθεση στην Ήβη Αδάμου, ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο στον κόσμο, έχει επιτύχει να έχουν ήδη στραφεί από πολύ νωρίς τα φώτα πάνω της καθώς και να ενδιαφερθούν για τον τοπικό διαγωνισμό μέχρι και τα ξένα ΜΜΕ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved