Τα πρώτα σχόλια από τους Eurofans για τα ελληνικά υποψήφια τραγούδια
Eurovision

Τα πρώτα σχόλια από τους Eurofans για τα ελληνικά υποψήφια τραγούδια

Οι fan της Eurovision έχουν ήδη αρχίσει να σχολιάζουν τα τραγούδια που είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Μπακού.

Ακόμα και το παιχνίδι «Ποιος λέει τι» δεν έχει μείνει ασχολίαστο. «Afrodisiac», «Killer Bee», «Baby I'm yours» και «No parking», σχολιάζονται μέσα από το επίσημο site του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, αν και το «Afrodisiac», που εικάζεται ότι ερμηνεύει η Ελευθερία Ελευθερίου, συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές ψήφους, ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι θυμίζει άλλα τραγούδια που έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό στο παρελθόν και συγκεκριμένα το «Dum tek tek» της Hadise. Ως την καλύτερη ευκαιρία των Ελλήνων να μπουν στη δεκάδα αλλά και ως ένα τυπικό ελληνικό «γιουριβιζιονικό» τραγούδι, χαρακτηρίζουν κυρίως το «Afrodisiac».

Όσον αφορά στο «Killer Bee», που εικάζεται ότι ερμηνεύουν οι Playmokills, έχει λάβει επίσης αρκετά θετικά σχόλια, αφού όπως λένε, είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα τρία.

Το «Baby I'm yours», που ερμηνεύει η Ντόρα όπως έχει ακουστεί, χαρακτηρίζεται ως ένα τυπικό ελληνικό τραγούδι, που θυμίζει όμως έντονα κάποια άλλα, έχοντας όμως παρόλα αυτά, αρκετές πιθανότητες να ψηφιστεί.

Τέλος, το «No parking» που εικάζεται ότι ερμηνεύουν οι Velvet fire, είναι αυτό που σχολιάζεται λιγότερο, ενώ υπήρξαν σχόλια που έλεγαν ότι κανένα από τα τέσσερα δεν έχει πιθανότητες να περάσει στον τελικό, αφού θεωρούνται αδύναμα.

Οι fan της Eurovision ασχολούνται αρκετά με την ελληνική συμμετοχή και τα σχόλια στην επίσημη ιστοσελίδα, αυξάνονται συνεχώς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved