Γιατί έρχεται στην Ελλάδα η εκπρόσωπος της Eurovision της Γαλλία;
Eurovision

Γιατί έρχεται στην Ελλάδα η εκπρόσωπος της Eurovision της Γαλλία;

Η Anggun, εκπρόσωπος της Γαλλίας για τη Eurovision 2012 έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος;

O Ogae Greece – το Επίσημο Σωματείο Φίλων του Διαγωνισμού της Eurovision στην Ελλάδα διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ένα μεγάλο party λίγο πριν τον Ελληνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57οΜουσικό Διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, μόλις μια ημέρα πριν τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, και όταν το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμά του θα έχει κορυφωθεί.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Κολωνάκι στο «Messiah on Stage». Στο party αυτό θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες τραγουδιστές στον ελληνικό τελικό, η Dora, οι Cassiopeia,οι Velvet Fire και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό Ήβη Αδάμου και όπως αναφέραμε η εκπρόσωπος της Γαλλίας Anggun, οι οποίες θα ερμηνεύσουν για τους παρευρισκόμενους τα τραγούδια με τα οποία θα διαγωνιστούν σε λίγους μήνες στη σκηνή της Eurovision.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η αγαπημένη σε όλους Μπέσυ Αργυράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved