Ελευθερία Ελευθερίου: Η εμφάνισή της στην Τουρκία προκάλεσε αντιδράσεις στην Κύπρο
Eurovision

Ελευθερία Ελευθερίου: Η εμφάνισή της στην Τουρκία προκάλεσε αντιδράσεις στην Κύπρο

Η Ελευθερία Ελευθερίου ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία προκειμένου να προωθήσει το «Aphrodisiac».

Οι Τούρκοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και η τραγουδίστρια ξεκίνησε το promo tour πηγαίνοντας από εκπομπή σε εκπομπή. Γεμάτη κέφι μίλησε με τους παρουσιαστές, αλλά ερμήνευσε και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού. Εκεί που άφησε τους Τούρκους με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν ερμήνευσε live τα γνωστά τραγούδια «Πίστα από Φώσφορο» και «Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία», όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα τουρκικά!

Αυτή η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Κύπρο -κυρίως από δυσμενή σχόλια στο facebook.

Μάλιστα το κύριο ερώτημα ήταν πώς η τραγουδίστρια δέχτηκε να επισκεφθεί την Τουρκία για την προώθηση του τραγουδιού της από την στιγμή που η πατρίδα της είναι υπό τουρκική κατοχή. Ένα ερώτημα που φυσικά δεν μπορεί να ευσταθεί μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που Κύπριος καλλιτέχνης επισκέπτεται την Τουρκία για προώθηση τραγουδιού (κάτι ανάλογο έκανε τόσο ο Λούκας Γιώρκας όσο και ο Σαρμπέλ όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού). Αυτό όμως που έκανε τους Κύπριους να φτάσουν μέχρι και σε αυτή την ερώτηση φαίνεται ότι έχει να κάνει περισσότερο με την συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Η ερμηνεία τραγουδιών στην Τουρκική γλώσσα, σε ένα από μεγαλύτερα Τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν αυτό που ενόχλησε στο έπακρον τους συμπατριώτες της.

Η τραγουδίστρια στο ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη επισκέφτηκε και το Πατριαρχείο όπου πήρε και την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved