Ποιος δήλωσε: «Θα πάρουμε περισσότερα δωδεκάρια απ’ όσα περιμένουμε φέτος στη Eurovision»
Eurovision

Ποιος δήλωσε: «Θα πάρουμε περισσότερα δωδεκάρια απ’ όσα περιμένουμε φέτος στη Eurovision»

Ποικίλα είναι τα σχόλια για τη συμμετοχή μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2012 στο Μπακού, με την Ελευθερία Ελευθερίου και το «Aphrodisiac».

Ένας όμως από τους ανθρώπους που ζουν κάθε χρόνο το διαγωνισμό από κοντά και έχουν τον παλμό είναι ο Χρήστος Ζαφειρίδης. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Eurovision Infe Greece, ο οποίος κάνει τις προβλέψεις του για τη φετινή μας συμμετοχή στο περιοδικό «Τηλεθεατής» . Ο Χρήστος Ζαφειρίδης, αναφέρει: «Θα πάμε πολύ καλά. Θα είμαστε σίγουρα στη δεκάδα, θα πάρουμε περισσότερα δωδεκάρια απ' όσα περιμένουμε και θεωρώ ότι θα μας ευνοήσει η απουσία της Αρμενίας, γιατί με δεδομένο ότι έχουμε κοινά ακούσματα, ένα μεγάλο μέρος των ψήφων της θα πάνε στην Ελλάδα. Το μεγάλο φαβορί, βέβαια, είναι η Σουηδία.»

Ο πρόεδρος ενός από τα σωματεία της Eurovision είναι όμως αισιόδοξος ακόμα και για δεύτερη νίκη της Ελλάδας σε επόμενο διαγωνισμό. «Φυσικά και θα ξανά έρθει η Eurovision στην Ελλάδα. Η παρούσα συγκυρία δεν μας ευνοεί λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια δεν αποκλείεται καθόλου να ζευγαρώσουμε τις νίκες μας», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Το κοινό της Eurovision αγαπάει την Ελλάδα και οι eurofans θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν στην Αθήνα για να ζήσουν το θεσμό αλά ελληνικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved