Eurovision 2012: Σε τι θέση παίζουν Ελλάδα και Κύπρο τα πρακτορεία στοιχημάτων λίγο πριν τον αποψινό τελικό;
Eurovision

Eurovision 2012: Σε τι θέση παίζουν Ελλάδα και Κύπρο τα πρακτορεία στοιχημάτων λίγο πριν τον αποψινό τελικό;

Η ημέρα του μεγάλου τελικού της Eurovision έφτασε και το Gossip-tv φροντίζει να σας μεταφέρει τις τελευταίες... εξελίξεις στο στοιχηματικό μέτωπο και τις πιθανότητες που δίνουν ξένοι και Έλληνες στα κομμάτια της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου.

Η Κύπρος έχει κερδίσει αρκετά, χάρη στην εμφάνιση της Ήβης Αδάμου και σύμφωνα με τα στοιχηματικά πρακτορεία, έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από την Ελευθερία Ελευθερίου, τη στιγμή που άπαντες συμφωνούν πως... το ελληνικό κομμάτι είναι πιο πιθανό να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα σε σχέση με το Κυπριακό!!! Φαβορί για τη νίκη παρουσιάζεται παντού η Σουηδία, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι γιαγιάδες από τη Ρωσία.

Η αρχή, γίνεται με το πρακτορείο «William Hill». Εκεί, εντοπίζουμε πως η Ήβη Αδάμου, έχει ξεπεράσει την Ελευθερία Ελευθερίου στις πιθανότητες νίκης. Έτσι λοιπόν, αν κάποιος ποντάρει τα χρήματά του στην Κύπρο, θα τα πολλαπλασιάσει επί 26 (βάζει 1 Ευρώ, κερδίζει 26), ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ελλάδα, αγγίζει το 34. Η Κύπρος, με βάσει αυτές τις αποδόσεις, είναι το... 10ο φαβορί, με την χώρα μας να βρίσκεται στην 16η θέση, ενώ ως πιο πιθανή νικήτρια, θεωρείται η Σουηδία, η οποία έχει απόδοση 2.20, με τις γιαγιάδες της Ρωσίας να ακολουθούν με... 6! Το... περίεργο πάντως σε όλα αυτά, είναι το ότι στην ίδια εταιρεία, θεωρείται πιο πιθανό η Ελλάδα να πάρει μια θέση στη δεκάδα απ' ότι η Κύπρος, καθώς για το αντίστοιχο στοίχημα η απόδοση της χώρας μας είναι στο 1.67, ενώ για το «Νησί της Αφροδίτης» στο 2.87!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το πρακτορείο της «Bwin», καθώς η Κύπρος έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από την Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Ελευθερίου είναι πιο... πιθανή για τη δεκάδα, σε σύγκριση με την Αδάμου. Όσο για τις αποδόσεις, το ενδεχόμενο νίκης του «La la Love», δίνει απόδοση 26 (7ο φαβορί), ενώ το «Aphrodisiac» μένει στην 16η θέση με απόδοση 41!!! Όσο για τη μάχη της δεκάδας; Η Ελλάδα αν πλασαριστεί σε αυτό το επίπεδο θα «χαρίσει» απόδοση 1.60, με την Κύπρο να μένει στο 2.55! Φαβορί και σε αυτό το πρακτορείο είναι η Σουηδία (2.15), με τη Ρωσία και πάλι στη δεύτερη θέση (6.0).

Η περιήγησή μας στα πρακτορεία, κλείνει με τον δικό μας ΟΠΑΠ... Για μία ακόμη φορά, η Κύπρος, έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από την Ελλάδα, με την απόδοση του κομματιού της Ήβης Αβάμου, να φτάνει το 18 (6ο φαβορί), την στιγμή που εκείνο της Ελευθερίας Ελευθερίου, αγγίζει το 45 (12ο φαβορί). Πιο πιθανή νικήτρια είναι (και σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ) η Σουηδία, με απόδοση 2.05, με τη Ρωσία να ακολουθεί και πάλι με 6! Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο ΟΠΑΠ, σε στοίχημα για τη θέση στην οποία θα τερματίσει η Ελλάδα, τοποθετεί τη μικρότερη απόδοση (κάτι που σημαίνει πως υποθέτει πως είναι η πιο πιθανή κατάταξη), στις θέσεις 7-10, με απόδοση 2,90.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved