Η απάντηση της EBU για τον αποκλεισμό της Σουηδίας!
Eurovision

Η απάντηση της EBU για τον αποκλεισμό της Σουηδίας!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά στην εμφάνιση της Σουηδίας στη Eurovision εξαιτίας του εφέ που χρησιμοποίησε η Loreen στο τέλος της χορογραφίας της.

Οι φήμες περί αποκλεισμού της νικήτριας χώρας από το διαγωνισμό ξεκίνησαν μετά την διαμαρτυρία του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου περί χρήσης του εφέ slow motion. Ο δημοσιογράφος μάλιστα έφτασε στο σημείο να στείλει επιστολή με παραλήπτη την EBU! Λίγη ώρα νωρίτερα, λοιπόν, σύμφωνα με το tralala, ο Executive Supervisor of the Eurovision Song Contest Jon Ola Sand απάντησε με επιστολή του σε όλα!

Επίσης εκτός από την EBU, η διαμαρτυρία του Έλληνα δημοσιογράφου έφτασε ως τον Τύπο της Σουηδίας και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Aftonbladet, μία από τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις στη χώρα. Εκτός λοιπόν από τις δηλώσεις του κ. Πουλόπουλου και την άποψη των Σουηδών, το άρθρο της σουηδικής εφημερίδας φιλοξενεί και την απάντηση του Jon Ola Sand ο οποίος είναι υπεύθυνος για πιθανή ακύρωση του διαγωνισμού στη Σουηδία.

Το άρθρο λέει, χαρακτηριστικά: «Έλαβα ένα email σχετικά με το θέμα, αλλά σίγουρα δεν απαγορεύεται. Δε λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται το slow motion. Μπορείτε να αναπνεύσετε! Η Eurovision θα είναι στη Σουηδία του χρόνου!»

Και κάπως έτσι η κινδυνολογία-καταστροφολογία που επικρατεί όλες αυτές τις ημέρες λαμβάνει τέλος. Με τη Σουηδία, τη Loreen και το Euphoria, αδιαμφισβήτητους νικητές του 57ου διαγωνισμού της Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved