Δημήτρης Πάσιος: Υποψήφιος με την Ελβετία για την Eurovision. Τι λέει ο ίδιος;
Eurovision

Δημήτρης Πάσιος: Υποψήφιος με την Ελβετία για την Eurovision. Τι λέει ο ίδιος;

Ο Δημήτρης Πάσιος έγινε γνωστός μέσα από το «X-factor» και στην συνέχεια ως μέλος του συγκροτήματος «Τριημιτόνιο». Μετά την διάλυση του boy band , ο Δημήτρης ακολούθησε σόλο καριέρα.

Τώρα, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στην Eurovision για δεύτερη φορά, αφού η πρώτη ήταν πριν δυο χρόνια με τους «Τριημιτόνιο».

Ο Δημήτρης Πάσιος είναι ένας από τους είκοσι υποψήφιους που έχουν στείλει το τραγούδι τους στα προκριματικά. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Δημήτρης τον Δεκέμβριο θα πάει στην Ελβετία για να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό στον τελικό της χώρας, όπου και θα επιλέξουν το τραγούδι εκείνο που θα τους εκπροσωπήσει τον Μάιο στην Σουηδία. Αρχικά , το τραγούδι «I still remember», σε μουσική του Νίκου Μουζακίτη και στίχους του Αντώνη Καϊτατζίδη θα το ερμήνευε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. «Με τον Αντώνη Καϊτατζίδη γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν στους «Τριημιτόνιο», αφού μας είχε γράψει την αγγλική version του «Χαμογέλα» με το οποίο ήμασταν υποψήφιοι για την Eurovision. Μετά την αποχώρηση του Χριστοφόρου μου πρότεινε να ερμηνεύσω εγώ το τραγούδι, αφού πίστευε ότι ταιριάζει στην χροιά μου. Εξάλλου, ο Αντώνης με γνωρίζει όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο τραγουδιστής.

- Πως νοιώθεις στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στην Eurovision;

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μακάρι να περάσουμε στον τελικό. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για να είμαι ειλικρινής το είχα σαν απωθημένο που δεν πήγα στην Eurovision με τους «Τριμητόνιο» και έτσι αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Ο Δημήτρης εκτός από ταλέντο στο τραγούδι έχει και στην υποκριτική, αφού σπουδάζει στην δραματική σχολή της Έλντας Πανοπούλου. Πως θα καταφέρει να συνδυάσει την σχολή με την προετοιμασία για τον ημιτελικό της Eurovision, ο οποίος θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Ελβετία; «Όταν κάποιος θέλει μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Πιστεύω ότι τα μαθήματα της σχολής θα με βοηθήσουν στην σκηνική μου παρουσία και το στήσιμό μου στην σκηνή και αν χρειαστεί θα μου δώσουν κάποιες μέρες άδεια προκειμένου να έχω χρόνο για την προετοιμασία του διαγωνισμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved