Τζώνη Καλημέρης: «Η πολιτική ηγεσία προσανατολίζεται σε αποχή της Ελλάδας από τη Eurovision»
Eurovision

Τζώνη Καλημέρης: «Η πολιτική ηγεσία προσανατολίζεται σε αποχή της Ελλάδας από τη Eurovision»

Δυσοίωνα είναι τα πράγματα όσον αφορά στη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2013.

Μετά τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου ότι «η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurovision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα» το σωματείο Ελλήνων φαν της Εurovision «Το INFE GREECE» επικοινώνησε άμεσα με το γραφείο του κυρίου Τζώνη Καλημέρη για να έχει μια επίσημη απάντηση με το μέλλον της χώρας στο διαγωνισμό.

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για το θέμα αλλά η πολιτική ηγεσία προσανατολίζεται σε αποχή. Δόθηκαν προτάσεις για την εύρεση κάποιου χορηγού αλλά το κόστος έχει αυξηθεί πολύ. Συγκεκριμένα φέτος η EBU αύξησε από 100.000 σε 120.000 ευρώ το κόστος συμμετοχής της χώρας μας», δήλωσε το διοικητικό στέλεχος της ΕΡΤ.

Η δυσαρέσκεια όμως των fans της Εurovision και όσων την υποστηρίζουν είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με το eurovisionfanclub η απογοήτευση οφείλεται στο ότι η EBU δεν λαμβάνει υπόψη την οικονομική ύφεση της Γηραιάς Ηπείρου και ανεβάσει πολύ τον οικονομικό πήχη! Το γεγονός της διάθεσης των εισιτηρίων στην τιμή των 345 ευρώ επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Με την ελπίδα να εξευρεθεί εάν είναι εφικτό, η καλύτερη λύση η ανακοίνωση του σωματείου κλείνει με τη διαπίστωση ότι "εάν συμβεί η αποχή ολόκληρου του Ελληνικού έθνους από τον θεσμό (μετά τις φήμες περί αποχώρησης λόγω ανάλογων οικονομικών δυσκολιών και της Κύπρου) θα είναι η πρώτη φορά από το 1975 που δεν θα υπάρχουμε ως Έλληνες στον διαγωνισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved