Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό
Eurovision

Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό

H EΡΤ και το MAD  έδωσαν τα χέρια και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα ονόματα των υποψηφίων θ’ ανακοινωθούν από το μουσικό κανάλι αύριο, Πέμπτη ή την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρη η μέρα επειδή οι δισκογραφικές εταιρείες περιμένουν να ακούσουν τα τελευταία τραγούδια πριν αποφασίσουν με ποιο θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι.

Μέχρι στιγμής η πρώτη υποψηφιότητα που έχει γίνει γνωστή είναι αυτή του συγκροτήματος Cosa Mostra με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες , οι οποίοι θα κληθούν να διαγωνιστούν για να μας εκπροσωπήσουν στον μουσικό θεσμό τον Μάιο είναι η Θωμαής Απέργη και ο μουσικός παραγωγός Alex Leon, ο οποίος δεν θα είναι μόνος του στην σκηνή. Άλλο ένα όνομα το οποίο θα κάνει αίσθηση όταν ακουστεί είναι αυτό της Αγγελικής Ηλιάδη. Όσον αφορά στην υποψηφιότητά της θα πραγματοποιηθεί εάν βρεθεί το κατάλληλο κομμάτι, με το οποίο θα διαγωνιστεί. Όλα αυτά βέβαια εκτός απροόπτου, αφού τελευταία στιγμή μπορεί να προστεθεί και άλλος καλλιτέχνης στην λίστα. Η Αγγελική Ηλιάδη και οι Cosa Mostra ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία η οποία είναι η "Platinum records".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κανείς από τους καλλιτέχνες δεν θα ξεφύγει από το είδος με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Τέλος, τα τραγούδια θα δοθούν στην διάθεση του κοινού μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, από την στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων και ο ελληνικός τελικός αναμένεται να γίνει στις 20 ή 21 Φεβρουαρίου, αφού οι υπεύθυνοι του MAD δεν θέλουν να έχουν απέναντί τους κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved