Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision
Eurovision

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision

Η Αγγελική Ηλιάδη μια ανάσα πριν τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την μεγάλη βραδιά και το τραγούδι της.


Πόσο εύκολα πήρες την απόφαση για να πεις το «ναι» για την Eurovision;

«Το είχαμε συζητήσει με την εταιρεία μου, Platinum Records και είχαμε ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσης του τραγουδιού που θα μπορούσε να συνοδεύσει επάξια την ενδεχόμενη συμμετοχή μου. Όταν άκουσα το υποψήφιο τραγούδι από τους εξαιρετικούς στο είδος τους Κυριάκο Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, είπα, θα το κάνω!».


Τι θα δούμε από εσένα την Δευτέρα στον ελληνικό τελικό;
«Τη Δευτέρα το βράδυ θα παρουσιάσουμε ζωντανά το "1000 Και 1 Νύχτες", σκηνογραφημένο από τον Φωκά Ευαγγελινό. Σε συνδυασμό με τους συνεργάτες μας από την Platinum Records, το Mad και την τόσο δυναμική ομάδα που έχει αναλάβει την παραγωγή, μπορείτε να περιμένετε κάτι πολύ όμορφο!».


Να περιμένουμε κάποια έκπληξη πάνω στην σκηνή;
«Να περιμένετε, φυσικά!».


Στην περίπτωση που το κοινό επιλέξει εσένα πώς θα καταφέρεις να συνδυάσεις την περιοδεία με τον γιο σου;
«Είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσεις αυτά τα δύο. Πολλές υποχρεώσεις και ώρες μακριά σίγουρα είναι δύσκολο να συνδυαστούν με το πρόσραμμα ενός παιδιού. Παρ'όλα είμαι ήσυχη γιατί το παιδί θα είναι στα πολύ καλά χέρια του παππού και της γιαγιάς».


Μετά την παρουσίαση του τραγουδιού σου, τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν διάφορα. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας το σχολίασε πολύ αρνητικά μέσα από την εκπομπή του. Πώς ένιωσες όταν άκουσες αυτά που είπε;

«Ήταν αναμενόμενο να ακουστούν και θετικά και αρνητικά σχόλια για κάθε συμμέτοχη. Τα θετικά τα απολαμβάνεις όταν πρόκειται για τη δουλειά σου, τα αρνητικά τα φιλτράρεις και τα ταξινομείς, τίποτα όμως δεν με ενοχλεί. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώμη τους».


Αν σε καλέσουν στο «Πρωινό mou» θα πας;
«Φυσικά!».


Τελικά το τραγούδι σου είναι τούρκικο και βλαχομπαρόκ όπως το αποκάλεσαν;
«Έλεος!».


Όταν εσύ και η ομάδα σου επιλέξατε το τραγούδι πιστεύατε ότι θα γίνει τόση κριτική;
«Για να είμαι ειλικρινής όχι αλλά όπως είπα και πιο πριν κάθε κριτική είναι θεμιτή».


Αν δεν σε ψηφίσει το κοινό είσαι έτοιμη για τα σχόλια που θ' ακολουθήσουν;
«Είμαι πάντα έτοιμη για κάθε αποτέλεσμα».


Αν δεν είσαι εσύ εκείνη που θα μας εκπροσωπήσει, ποιος θα ήθελες να είναι;

«Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στην καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη βραδιά του τελικού στις 18/02. Από εκεί και πέρα, ότι είναι να γίνει θα γίνει».


Την βραδιά του ελληνικού τελικού θα δούμε νικητές της Eurovision. Ποιον απ' όλους θέλεις να δεις περισσότερο και τι συμβουλή θα ζήταγες από τον καθένα ξεχωριστά;


«Θα τιμήσω τις Ελληνίδες νικήτριες του θεσμού, Βίκυ Λέανδρος κ Έλενα Παπαρίζου γιατί ειλικρινά έφτασαν την χώρα μας στο απόγειο του διαγωνισμού! Όσο για τις συμβουλές, νομίζω περισσότερο θα ζητούσα τη θετική τους ενέργεια για καλή επιτυχία!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved