Eurovision 2013: Γιατί δάκρυσε η Θωμαή Απέργη στις πρόβες της;
Eurovision

Eurovision 2013: Γιατί δάκρυσε η Θωμαή Απέργη στις πρόβες της;

Η Θωμαή Απέργη, η οποία είναι μια από τις υποψήφιες που πρόκειται να μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision, με το τραγούδι «one last kiss», αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει ένα μήνυμα στο Facebook, μιας και είναι συναισθηματικά φορτισμένη και είχε την ανάγκη να εκφραστεί!


Η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε στην προσωπική της σελίδα:
«ΠΡΟΣOΧΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑIΚΙΣΜΟΥ, δεν προσπαθώ να με ψηφίσει κανείς, έτσι και αλλιώς όσοι είχαν σκοπό να το κάνουν θα το κάνουν! Δεν ξέρω αν αύριο είναι η πιο σημαντική μέρα στην μουσική μου πορεία που τώρα ξεκινά, ίσως είναι από την άποψη ότι θα εμφανιστώ μπροστά σε τόσα αυτιά & μάτια με μιας! Η καρδιά μου όμως δε θα χτυπάει λιγότερο ή περισσότερο από όσο όταν ερμηνεύω με τον Κώστα και το Γιώργο τοin my solitude, έτσι όπως δάκρυσα την πρώτη φορά στην πρόβα μας. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη για αυτό έχω την ανάγκη να εκφραστώ. Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ, περήφανη, από την ΤΗΝΟ της Παναγίας και κυρίως των χωριών, ξέρω να μυρίζω το χώμα και τη θάλασσα μαζί. Ό,τι και αν γίνει αύριο, νιώθω ευλογημένη και πολύ τυχερή, η ζωή, η ΑΓΑΠΗ και η θετική ενέργεια είναι μέσα μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως εσείς θέλω να ξέρετε πως το χαμόγελο που βλέπετε συνέχεια είναι πηγαίο και αληθινό. Μακάρι να καταφέρω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στη EUROVISION, ειδικά αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη να φανεί ως μια χώρα που επιβιώνει με χαμόγελο, ΑΓΑΠΗ, αυθεντικότητα, ακεραιότητα, πειθαρχία, ποιότητα και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΝ δεν τα καταφέρω πάλι η ίδια θα είμαι θα μελετάω sarahvaughan και carmenmcrae, θα κλαίω και θα γελάω! Όλα τα οφείλω στους γονείς μου που εκτός από τις αξίες και τις βάσεις που μου έδωσαν μου μετέδωσαν τη δύναμη της επικοινωνίας, τη δύναμη της συναισθηματικής νοημοσύνης... Και πιστέψτε με όλα αυτά είναι ΑΡΡΗΚΤΑ δεμένα με τη ΜΟΥΣΙΚΗ= επικοινωνώ, ΝΙΩΘΩ.
Τίποτε δεν μπορώ να καταφέρω μόνη, έχω στο πλευρό μου τους ανθρώπους ΜΟΥ, την οικογένεια της PANIK, τηVally Argiropoulou, τη Denia Metaxa και τη Sonia Rodiadi που είναι εκεί για μένα 24ώρες τη μέρα. Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δεν ξεχνάω ΚΑΝΕΝΑΝ, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στον Agis Nikolakopoulos που έγραψε τους στίχους στο ONELASTKISS και με φωτίζει καθημερινά με τη γνώση και τη σοφία του, στο Giorgos Gekas για τη φοβερά catchy σύνθεσή του καθώς και το SOUMKA για την εξαιρετική παραγωγή, μακάρι να είχαμε μαζί μας και τον Αχιλλέα Διαμαντή. Το τραγούδι ΜΑΣ λοιπόν, έχει την ουσία της ελληνικότητας, ελληνική ΨΥΧΗ!!!!! ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved