Eurovision 2013: Το ξύρισμα του Ρίμπακ στο αεροδρόμιο , το μαλλί του Μπιλάν και τα δάκρυα της Ντέμυ
Eurovision

Eurovision 2013: Το ξύρισμα του Ρίμπακ στο αεροδρόμιο , το μαλλί του Μπιλάν και τα δάκρυα της Ντέμυ

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ένα ωραίο event, τόσο από εκείνους που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση, όσο και από εκείνους που βρέθηκαν στο Gazi Music Hall.

Συνήθως, πίσω από ένα λαμπερό show υπάρχει και έντονο παρασκήνιο. Το gossip-tv.gr «τρύπωσε» στα backstage του ελληνικού τελικού και σας μεταφέρουμε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.


Ο κόσμος είχε φτάσει από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο προκειμένου να καθίσει στις θέσεις του και να παρακολουθήσει την βραδιά. Κάποιοι, έχασαν τις θέσεις τους και τα παράπονα ήταν πολλά. Η αδελφή του Δημήτρη από τους Koza Mostra δεν είχε που να καθήσει και μάταια ζητούσε επίμονα από όποιον έβρισκε μπροστά της να της φωνάξουν τον αδελφό της. Την ίδια τύχη είχε και ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη με την παρέα του, η οποίοι ήταν να καθίσουν μαζί με τους επίσημους και τελικά παρακολούθησαν την εμφάνιση της τραγουδίστριας από τα πάνω διαζώματα του μαγαζιού. Φυσικά, το αυτί μας άκουσε και κάποια παράπονα που έκανε για τον πόλεμο που έχει δεχτεί η αδελφή του για το τραγούδι που επέλεξε να διαγωνιστεί. Πρόβλημα με την θέση τους είχαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, αλλά και η τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου, η οποία παρακολούθησε την βραδιά από ένα μικρό τραπέζι , το οποίο ήταν στριμωγμένο κοντά στην είσοδο που οδηγούσε στα καμαρίνια.


Η Ντέμυ λίγο πριν βγει στην σκηνή με τον Ντίμα Μπιλάν, παραπονιόταν στον κομμωτή της για το μαλλί της. Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε βουρκώσει και του έλεγε ότι δεν της αρέσει το χτένισμα και εκείνος προσπαθούσε να την πείσει ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Άλλος ένας που είχε θέμα με το μαλλί του ήταν ο Ντίμα Μπιλάν. Ο καλλιτέχνης δεν δέχτηκε να του το φτιάξουν τα κορίτσια που ήταν υπεύθυνα για τον καλλωπισμό του, αφού ήθελε να επιμεληθεί ο ίδιος την κώμη του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να λουστεί αρκετές φορές, μέχρι να πετύχει την ... φράτζα! Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Ντίμα Μπιλάν ερμήνευε το «Number One» της Έλενας Παπαρίζου και αρκετοί σχολίασαν την φωνή του που ήταν λες και είχε καταπιεί ίλιον και ζητούσε να του βρουν κόκκινο κρασί για να πιει.
Οι Σέρβοι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στα καμαρίνια και ζητούσαν τόσο από τους ξένους τραγουδιστές όσο και από τους δικούς μας να τους κάνουν δηλώσεις για την Μαρίζα Σερίφοβιτς, αφού ήθελαν να της κάνουν αφιέρωμα. Βέβαια, δεν κατάφεραν να βρουν την Έλενα Παπαρίζου, η οποία πήγαινε από καμαρίνι σε καμαρίνι.


Κατά την διάρκεια της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου με τους Vegas εκτοξεύθηκαν κορδέλες, οι οποίες μαγκώθηκαν στις σιδεριές του ταβανιού και ενοχλούσαν τις κάμερες να κάνουν πλάνα. Έτσι, σε ένα διαφημιστικό διάλλειμα, ο floor manager ζήτησε από τον κόσμο που έφτανε τις κορδέλες να τις τραβήξουν και να πέσουν κάτω.


Όσον αφορά τον Αλεξάντερ Ρίμπακ, αυτό που συνειδητοποιήσαμε από την άφιξη του μέχρι και την αναχώρησή του ήταν ότι έχει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα και είναι ένας απλός τραγουδιστής χωρίς την έπαρση του νικητή. Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ έφτασε εχθές το απόγευμα στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο εκτός από δημοσιογράφους τον περίμενε και το κοινό του. Το μόνο που ζήτησε ήταν να φρεσκαριστεί λιγάκι, αφού έφτασε στο Ελευθερίος Βενιζέλος μέσω Γερμανίας. Ο Αλεξάντερ ξυρίστηκε στις τουαλέτες του αεροδρομίου και κόπηκε. Όταν είδε το τραύμα του έψαχνε κονσίλερ έτσι ώστε να δείχνει ωραίος στην κάμερα. Στην συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταφέρθηκε με smart αυτοκίνητο στον χώρο που θα έκανε την πρόβα του. Ο τραγουδιστής πήγε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί μετά το τέλος του διαγωνισμού και δεν έδειξε λεπτό την κούραση του. Αντίθετα, φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές του που τον περίμεναν στο πάρκινγκ του νυχτερινού κέντρου. Μάλιστα, ο Αλεξάντερ Ρίμπακ ζήτησε να μιλήσει με όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες για να τους ζητήσει συγγνώμη που δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών στο πάρτι που θα γινόταν σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να πάει επειδή σήμερα το πρωί στις οχτώ πέταξε για Κωνσταντινούπολη μαζί με την Ρουσλάνα και από εκεί θα έπαιρνε άλλο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη όπου έχει προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, στις εφτά και μισή το πρωί, έξω από το ξενοδοχείο τον περίμεναν κάποιοι θαυμαστές του και ενώ έπρεπε να προλάβει την πτήση του, εκείνος συνομίλησε μαζί τους και φωτογραφήθηκε για ένα τέταρτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved