Eurovision 2013: Ξέσπασε πόλεμος των fans του διαγωνισμού για την εκλογή των Koza Mostra και Αγάθωνα!
Eurovision

Eurovision 2013: Ξέσπασε πόλεμος των fans του διαγωνισμού για την εκλογή των Koza Mostra και Αγάθωνα!

Ή του ύψους ή του βάθους... Αυτή είναι η γνώμη που εκφράζουν fans της Eurovision από ολόκληρο τον κόσμο για την επιλογή του τραγουδιού των Koza Mostra και του Αγάθωνα Ιακωβίδη "Alcohol is free". 

Το επίσημο site της Eurovisiontv ανακοίνωσε χθες το βράδυ τη νίκη τους στον Ελληνικό τελικό της Eurovision και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας πόλεμος σχολίων ανάμεσα σε αυτούς που λάτρεψαν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει τελικά στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμο και σε αυτούς που πραγματικά το μίσησαν.

Το σίγουρο είναι πως δεν περνάει απαρατήρητο! Όμως οι γνώμες είναι απόλυτα διχασμένες. Εκεί που κάποιοι αναφωνούν πως επιτέλους άκουσαν το πιο ενδιαφέρον τραγούδι του θεσμού φέτος και προβλέπουν ακόμα και θέση στην πεντάδα, κάποιοι άλλοι το χαρακτηρίζουν γελοίο, αστείο, απαράδεκτο και πολλά άλλα διόλου κολακευτικά και προβλέπουν οτι δεν θα περάσουμε ποτέ από τον ημιτελικό στον τελικό!

Πάντως και οι μεν και οι δε υποστηρίζουν φανατικά την άποψή τους κι αν το δούμε καθαρά κυνικά οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με το αμφιλεγόμενο για πολλούς "Alcohol is free" πέτυχαν να συζητιούνται ήδη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή. Μένει να δούμε αν αυτό τελικά θα τους βγει σε καλό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved